Ingredients
Fesols de Santa Pau bullits ( també o podem fer amb altres varietats... es clar...)
Oli d´oliva
Llagostins pelats
Sal
Pebre
Un raig de vermut blanc sec- tipus Martini-
Preparació
Passarem els fesols per la paella amb una mica d´oli.
Mentre en una altre paella saltarem les cues dels llagostins pelades amb unes gotes d´oli d´oliva, sal, pebre, i un raig de vermut blanc sec.
Barrejar tot plegat, ara només tenim que emplatar i gaudir.
Bon profit i si es en bona companya, millor !!
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna