T'aixeques amb unes ganes bestials de menjar d'unes mandonguilles casolanes, pero no tens tot el temps del món, .........................
O et dona una mandra això de començar a fer mandonguilles........ufff !!
Aquesta es la nostre proposta......i funciona
Necessitem una botifarra crua, un ou batut i farina per arrebossar-les.
Agafem la botifarra i sense treure la pell la posem entre els dits polze i l´índex, prenem la mesura que volem formar les boletes, estrenyem...i ja ens surt la mandonguilla formada.
Un cop totes fetes només les tenim que passar per ou batut, farina, ( a casa abantes de fregir-les, les bullim uns 15 minuts ) ....afegir una mica de tomàquet fregit si volem, o tal qual,...boníssimes.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna