Ingredients
Pèsols ...si son del Maresme ...millor !!💓
Ous........aquest cop...també son km. zero
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Escaldar els pèsols uns 5 minuts i escórrer, batre els ous, afegir els pèsols, un pessic de sal, i posar dins d´un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres hem fet servir un 20 cm de metall, - de fer pastissos -, que haurem untat amb unes gotes d´oli d´oliva ......i ja està a punt per passar a Lanova.
Hem posat a 200 graus uns 10 minuts, donem la volta, ... afegir uns 5/ 10 minuts mes,... això ja dependrà de com agradi de cuita
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort i molt poc oli.
A gaudir, i si es en bona companya millor !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna