Canapès de pa de motlle, ideals per aprofitar les restes de Festes
Desprès d´una Festa assenyalada...en aquest cas la verbena de Sant Joan, ...segurament os queden restes d´aliments a la nevera, que si una mica d´això, que si una mica d´allò.......doncs va
Aquesta es la nostre proposta....i funciona
Ingredients
Pa de motlle - sense crostes -
I totes les restes que tingueu a la nevera...
En aquest cas, maionesa, surimi, gambes ja cuinades que varen sobrar, olives, pebrot vermell
Un ganivet esmolat -o- un talla pizzes
Preparació
Farem un puré amb barretes de surimi i maionesa.
Tallarem a triangles -o- peces petites- les llesques de pa de motlle i les untarem amb aquesta salsa.
Ara només tenim que decorar cada porció, amb un tros de gambas, olives, pebrots...netegem la nevera de restes de menjar...i a taula volarán.....garantit...
* Per cert, si sobra salsa de maionesa amb surimi de preparar els canapès, la poseu a taula en un vol, unes torradetes,...i també volará...
* Com que les gambes eren grosses les he partit per la meitat i així n he tingut per més canapès.
Bon profit, i si es en bona companya...Millor !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna