Ingredients
150 grams d´ou ( els tenim que pesar, son unes 3 unitats )
100 grams de farina de rebosteria
50 grams de sucre
1/2 culleradeta petita de llevat tipus "Royal"
1 pessic de sal
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus calor dalt i baix.
Batre els ous i el sucre fins que quasi dobli el volum , després afegir la farina i el llevat que abans haurem passat pel colador i el pessic de sal, seguidament estirar en una placa de forn folrada de paper vegetal.
Temps de cocció uns 10 m. ( dependrà del gruix de la massa, i del forn, per tant vigilar, ja que es cou molt ràpid al ser tant prima.
Deixar refredar amb els seu mateix paper, cargolar i tapat.
* * * * * * * * * * * * *
Ingredients fel farcit
Nata per muntar
Cacau en pols
Ingredients cobertura
* Xocolate desfeta al bany Maria ( hem fet servir 1 1/2 rajoles de xocolate Milka ) i una "nou" de mantega
Preparació
Batre la nata amb el cacau, farcir el braç, cobrir amb la xocolate desfeta al bany maria i decorar al gust.
Dolça cuina i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna