TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 28 de gener del 2025

Braç de gitano de trufa i cobertura de xocolate Milka

 




Ingredients
150 grams d´ou ( els tenim que pesar, son unes 3 unitats )
100 grams de farina de rebosteria
 50 grams de sucre
1/2 culleradeta petita de llevat tipus "Royal"
   1 pessic de sal

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus calor dalt i baix.

Batre els ous i el sucre fins que quasi dobli el volum , després afegir la farina i el llevat que abans haurem passat pel colador i el pessic de sal, seguidament estirar en una placa de forn folrada de paper vegetal.

Temps de cocció uns 10 m. ( dependrà del gruix de la massa, i del forn, per tant vigilar, ja que es cou molt ràpid al ser tant prima.

Deixar refredar amb els seu mateix paper, cargolar i tapat.

* * * * * * * * * * * * * 
Ingredients fel farcit
Nata per muntar
Cacau en pols 

Ingredients cobertura
* Xocolate desfeta al bany Maria ( hem fet servir 1 1/2 rajoles de xocolate Milka ) i una "nou" de mantega

Preparació
Batre la nata amb el cacau, farcir el braç, cobrir amb la xocolate desfeta al bany maria i decorar al gust.
 
Dolça cuina i bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...