TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 15 de gener del 2025

Pastissets de pasta de full i peres de Lleida D.O.


* Aquesta part que es veu més fosca, no es cremat, es el sucre de canya integral...que li dona un sabor.....ummmmmmm

Ingredients  
Una planxa de pasta de full 
Sucre integral de canya
Confitura de pera de Lleida
Peres de Lleida D.O.

Ou batut per pintar les peces 

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, formar cercles, amb una forquilla punxarem la pasta - menys a un dit de tot voltant - posarem una cullerada de confitura de pera - que no arribi a la part que NO hem punxat, i seguidament escamparem trossos de pera, que tindrem pelada i tallada-, pintar tot el voltant amb l´ou batut i.... ensucrar la pera.

Ara cap al forn. Les nostres han estat uns 15 minuts...el temps sempre será orientatiu,....cada forn es una historia.. dependrà del vostre forn i mida de les peces ), 
 
Deixar refredar sobre una reixeta....

I a gaudir, bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...