* Aquesta part que es veu més fosca, no es cremat, es el sucre de canya integral...que li dona un sabor.....ummmmmmm
Ingredients
Una planxa de pasta de full
Sucre integral de canya
Confitura de pera de Lleida
Peres de Lleida D.O.
Ou batut per pintar les peces
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, formar cercles, amb una forquilla punxarem la pasta - menys a un dit de tot voltant - posarem una cullerada de confitura de pera - que no arribi a la part que NO hem punxat, i seguidament escamparem trossos de pera, que tindrem pelada i tallada-, pintar tot el voltant amb l´ou batut i.... ensucrar la pera.
Ara cap al forn. Les nostres han estat uns 15 minuts...el temps sempre será orientatiu,....cada forn es una historia.. dependrà del vostre forn i mida de les peces ),
Deixar refredar sobre una reixeta....
I a gaudir, bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna