Ideal per l ´aperitiu o un primer plat , el millor... el temps de cuina serán uns 10 minuts...
Ingredients
Vieires ( petxines de pelegrí)
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
All i julivert picats
Vermut Martini blanc sec
Pa i flocs de blat de moro ratllats
Preparació
Posarem les petxines de pelegrí dins d´ un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire, condimentar amb sal i pebre al gust, una mica d all i julivert picats, un "xuxu" de vermut blanc sec, posar el pa ratllat per sobre i un "xuxu" d´oli d´oliva
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 10 minuts.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim ....al forn.
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna