Ingredients
Patates que ja tindrem bullides amb pell
Sal
Pebre negre
Oli d oliva
Idees opcionals :
Al darrer moment si pot posar per sobre,...formatge ratllat - o - , maionesa/all i oli, -o- all i julivert, -o- tomàquet fregit....
Preparació
Aixafarem les patates, sense treure la pell... ( o pots fer amb el cul d´un got ) les posarem en un recipient que ens entri a la nostre fregidora , que haurem untat amb unes gotes d´oli, també en posarem unes gotes per sobre les patates, sal, pebre i ....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - entre 15 i 20 minuts, de tant en tant vigilar, si ens agraden més torradetes, ...uns minuts més...
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella -o - al forn.
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna