Ingredients
Oli d ´oliva - a casa el posem amb un espray -
Una mica de farina per arrebossar el bacallà
Un raig de Martini, vermut blanc sec - a casa el posem amb un espray -
Pebre negre - opcional -
Samfaina
* No porta sal perquè ja está al seu punt
Preparació
Posarem les peces de bacallà que haurem passat per una mica de farina seca a la cistella de la fregidora, untar la base amb unes gotes d´oli
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - uns 10 minuts, de tant en tant vigilar, quan estigui amb color per un costat , donar la volta...ara li afegirem la samfaina que ja tindrem preparada amb antelació, una mica de vermut blanc sec i pebre al gust ( opcional )..no cal posar sal....afegir uns minuts més, a casa li posem entre 10 i 15 .....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o al forn
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna