Ingredients
Gamba crua i pelada
Pop bullit ( ja el podem comprar així) tallat a rodanxes
Bastonets de fusta
( En un recipient farem una barreja amb oli d´oliva, una mica de vinagre del bo, sal, pebre negre i pebre vermell i remenar be, no posem qualitat ja que dependrà de les peces que es preparin...,)
Preparació
Farem els pintxos...tant fácil com anar posant en el bastonet una peça de pop i una gamba, així tantes peces com gros el vulguem fer...
Els anirem col.locant en una safata de forn, un cop ja estiguin tots ben posats - només en una capa -, amb l´ajuda d´un pinzell els pintarem de la salsa que tenim preparada d´abantes....
Ara només tenen que anar al forn a 200 graus, 3 minuts per cada costat - el forn ja calent -
* També es poden fer a la planxa, o amb la fregidora d´aire,....però al forn en pots fer molts de cop, ...i sense feina, sense embrutar res, sense fums, sense olors...i el mes important...a taula de segur, segur, et faran l´onada...
Bon profit, i si en bona companya millor !!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna