TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 4 de gener del 2025

Pintxos de gamba i pop






Ingredients
Gamba crua i pelada
Pop bullit ( ja el podem comprar així) tallat a rodanxes
Bastonets de fusta

( En un recipient farem una barreja amb oli d´oliva, una mica de vinagre del bo, sal, pebre negre i pebre vermell  i remenar be, no posem qualitat ja que dependrà de les peces que es preparin...,)


Preparació
Farem els pintxos...tant fácil com anar posant en el bastonet una peça de pop i una gamba, així tantes peces com gros el vulguem fer...

Els anirem col.locant en una safata de forn, un cop ja estiguin tots ben posats - només en una capa -, amb l´ajuda d´un pinzell els pintarem de la salsa que tenim preparada d´abantes....

Ara només tenen que anar al forn a 200 graus, 3 minuts per cada costat - el forn ja calent -

* També es poden fer a la planxa, o amb la fregidora d´aire,....però al forn en pots fer molts de cop, ...i sense feina, sense embrutar res, sense fums, sense olors...i el mes important...a taula de segur, segur, et faran l´onada...

Bon profit, i si en bona companya millor !!

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...