Ingredients
Una peça de llaminera
Lamines bacó fumat cuit -o- cansalada *
Romaní fresc
Sal
Pebre negre
Bastonets de fusta
Oli d´oliva
Bastonets de fusta
Oli d´oliva
* Per tema salut, nosaltres hem fet servir bacó cuit, ja que te menys greix
Consells
- Podem fer moltes peces i congelar, perfectes per un àpat ràpid.
Preparació
Tallarem la llaminera a lo llarg i en farem 4 tires, les posarem entre dos fulles de paper vegetal i les aixafarem amb l´ajuda un tall -o- martellet de cuina- normalment son de fusta - o similar...fins que ens quedin les peces ben fines, condimentar amb sal i pebre al gust.
Cobrir cada peça amb unes tires de bacó -o- de cansalada i enrotllar fins formar un cilindre compacta, o farem amb les 4 tires que tenim preparades de llaminera, travessarem amb dos bastonets de fusta cada peça, deixant un espai en el centre...per tallar-los per la meitat, ( o sigui...ens quedarán 2 peces de cada tira de llaminera.)
Untarem amb una mica d´oli pels dos costats,..i amb els dits introduirem unes fulles fresques de romaní a les peces.
Posarem els rotllets a la cistella de la nostre fregidora d´aire
i ja està a punt per passar a Lanova.
Els hem posat 200 graus uns 10 minuts per un costat,...donem la volta i uns 10 minuts pel altre costat ( a casa agraden així)... dependrà de com agradin de cuits a casa vostre, variar el temps de cocció....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la planxa o al forn...
Consells
- Podem fer moltes peces i congelar, perfectes per un àpat ràpid.
- UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Bon profit !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna