TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 28 de maig del 2010

Amanida de cabdells de Tudela amb truita


Ingredients
Cabdells de Tudella
Flor de Sal
Pebre Oli d´oliva
Vinagre
Tomàquet per amanir
Pebrot vermell
Olives negres d´Aragò
Truites fetes molt primes

Preparació
Desfullar els cabdells i posar en una safata

Pelar els tomàquets i tallar a quadradets, fet el mateix amb el pebrot vermell, barrejar i posar.ne una mica dins de cada fulla de cabdell. 

Tallar les truites a tiretes,  col.locar en el centre de la safata i coronar amb unes olives negres.

Fer una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre i regar generosament l´amanida per acabar espolsar amb una mica de flor de sal.

Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

13 comentaris:

  1. Susanna,
    Aquesta amanida amb les truites em sembla molt original, i ara que venen dies de calor, ha de ser de molt bon menjar.
    La presentació és exquisida.
    Una abraçada.
    Manel.

    ResponElimina
  2. HOLA MANEL, GUAPO TU

    PER SOPAR VA DE CONYA, AMB UNA BONA LLESCA DE PA AMB TOMÀQUET, O UNA TORRADA RASPADA AMB ALL I UN RAIG D´OLI, A MÉS ES MOLT COMODA DE MENJAR , JA QUE LES " BARQUETES " LES POTS AGAFAR AMB ELS DITS, I QUASI NO NECESSITES NI FORQUILLA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Tan senzill i tan bo: els colors d'aquesta amanida molt guapos!

    ResponElimina
  4. jajaja, aquesta nit i fet algo molt semblant, però amb endivies, una improvisació.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Una amanida molt curiossa, amb el arrocet dia complet, felicitats,
    Petons,
    Joan

    ResponElimina
  6. Un plato muy completo y rico! me gusta tiene mucho colorido y ya sabes que la comida entra por los ojos! así que este plato me lo comía sin rechistar jeje ;)

    Besitos

    ResponElimina
  7. Hola !
    Acabo de descobrir el teu blog, molt interessant per cert. Aquesta amanida ha d'estar boníssima i molt fàcil de preparar. Crec que em sol·lucionarà algun sopar. T'aniré seguint !

    ResponElimina
  8. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    BENVINGUDA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI, .. I DE QUE T´AGRADI LA MEVA AMANIDA TAMBÉ,...

    "SOC LA REINA DE LES AMANIDES, AIXÒ EM DIUEN A CASA "...EN TING UNA BONA PILA, TOTES DIFERENTS ,DIVERTIDES, I DELICIOSES,..JA LES ANIRÉ "PENJAN"..

    MENTRE MIL PETONETS , I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponElimina
  9. Una ensalada de cogollos con una pinta fabulosa. Ahora sientan de maravilla. Muy rica.
    Saludos

    ResponElimina
  10. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LA VERDAD ES QUE CON EL CALOR APETECEN UN MONTÓN LAS ENSALADAS , EN CASA SOMOS ADICTOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE UNA BUENA ENSALADA BIEN PRESENTADA PUEDE COMPETIR CON CUALQUIER OTRO PLATO, VERDAD ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA ANNA, GUAPA TU

    VAIG CONEIXER LES ENDIVIES FA TRENTA ANYS A GRECIA, ABANS NO EN HAVIA MENJAR MAI, I EM VAREN ROBAR EL COR...QUE BONES

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    A CASA EL FAIG MOLTES VEGADES PER SOPAR

    PETONETS SUSANA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...