Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 12 de novembre de 2011

Flors de massa de full amb botifarra esparrecada,bolets i tòfona













El blog de l´Agnès, celebra el seu 1er. Cumple-blog, i ha tingút la idea de organitzar un concurs amb plats que ens inspirin per les Festes de Nadal,..aquesta es la meva modesta però gustosa aportació

Ingredients
Massa de full
Bolets variats congelats ( jo els he comprat a La Sirena)
Sal
Pebre
Botifarra de pàges  (si es iberica millor )
Oli d´oliva
All i julivert picat
Un raig de conyac de qualitat
Una tòfona

Materials extres que necesitem
Unes flameres petites ( recipients individuals per fer flam )
Uns cigrons secs
Unes fulles de paper vegetal

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Mentre preparem les flors , en primer lloc pintar els motlles amb oli i esploçar amb farina , tallarem la massa a la mida de les nostres flameres que quedin desiguals , no es necessari tallar la massa rodona, ,  anirem folran els motllos per dins  i posarem un paper vegetal i les omplirem amb els cigrons secs ( aquesta operació es fa perqué no en pugi la massa al coure )

Enfornar durant uns 20 minuts, per atenció al vostre forn i a la mida de les flors, desemmotllar i deixar refredar.

Posarem oli en una paella i saltarem els bolets a foc viu, condimentar al sal i pebre al gust, quan ja estiguin al punt afegir all i julivert picat, i reservar.

A part saltarem la botifarra esparrecada amb oli, quan ja quasi estigui la regarem amb conyac i la flamajerem
fer especial atenció en apagar la campana extractora de fums mentre fem aquesta operació  , quan ja s´apagi i afegirem els  bolets i la tòfona ratllada, donar unes voltes i treure del foc.

Omplir les flors de massa de full i servir calentes.

* Es un plat que sempre te molt èxit
* Es pot preparar amb antelació , muntar al moment i escalfar al micro uns minuts.
* Es poden fer les flors petites si son per aperitiu, o més grans i un bon primer plat.
* Es pot canviar el farcit al gust

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

15 comentaris:

  1. Molt bona pensada un plat senzill i boníssim. Segur que li agrada a l'Agnès. Encara no he pensat que li faré pel cumplebloc

    ResponSuprimeix
  2. Hola a peu coix, guapa tu

    a casa per més festes de siguin, les plats sempre son força senzills, la cuina complicada i amb ingredients no massa corrents no agraden,...i menys al meu fill que per menjar es una mica complicat i això que ja no va a cole, je,je

    mil petonets i celebro que t´agradi la meva proposta, Susanna

    ResponSuprimeix
  3. Pues creo que es una aportación bien rica para el concurso "chica ensalada". ;-D
    En eso nos parecemos un poquito. Ensalada y postre, la pareja perfecta.
    Mucha suerte guapa.
    ;-D

    ResponSuprimeix
  4. Una proposta ideal, molta sort al concurs guapa...

    ResponSuprimeix
  5. Una delicia de flores, y con ese relleno tienen que estar de rechupete, un beso

    ResponSuprimeix
  6. Aiss nena, quina BOTIFARRA mes gustosa ens proposes!!
    Ademés sembla tan fácil la preparació, que potser m'atreviré i tot
    GRACIES MACA
    Petonets per a tu i en ROC!!

    ResponSuprimeix
  7. m'apunto aquest plat, es senzill, pero molt bó, i te uns ingredientes excelents.

    ResponSuprimeix
  8. susanna, ja alguna cosa per tú al meu blog.

    ResponSuprimeix
  9. Me encanta tu propuesta, qué original y apetecible. Encantada de conocerte, hasta pronto.

    ResponSuprimeix
  10. La butifarras con las setas me encantan y en hojaldre, un lujo para el paladar.

    Petons

    ResponSuprimeix
  11. Aquest any els bolets no s'agafen al bosc, sino a La Sirena.
    Un entrant amb molt estil.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  12. quina recepta mes bonaaaaaa,a mi es que la butifarra m'agrada molt i aixi te d'estar mmmmm,gracies per participarrrrr guapa,petons

    ResponSuprimeix
  13. M'agrada molt la combinació d'ingredientes, i ara amb els bolet donat moltes ganes, segur que la provaré.

    ResponSuprimeix
  14. Hola Susanna,
    No m'estranya que tingui èxit aquesta recepta i és que a més de bona està molt ben presentada.
    Una forta abraçada.
    Manel.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...