Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de novembre de 2011

Girgoles a la planxa........ apta per diabètics








La Girgola es un bolet que ara podem trobar tot l´any en el mercat, a més de saborós , es econòmic .

Conté moltes virtuts com son : Seleni, Fibra, Proteines, Minerals, Vitamines, Potasi, es ideal per la dieta doncs no te greixos, combat el colesterol, l´hipertensió, el poden menjar els diàbetics...

Ingredients
Gírgoles fresques i si es posible que siguin grosses
Sal
All i julivert picat
Oli d´oliva
Pebre negre

Preparació
Rentar , escórrer els bolets i reservar.

Mentre escalfar una planxa fins que fen la proba de  " les perletes"  estigui molt calenta ( tirar aigua i si es formen perletes ja està a punt)  , untar amb una mica d´oli d´oliva i posar-hi els bolets , primer per la cara interior i quan ja estinguin cuits donar la volta pel altre costat, regar amb un raig d´oli cada bolet , condimentar amb sal ,pebre , all i julivert picat, servir calents i a gaudir

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

11 comentaris:

  1. Gracias Susana, por la aportación que me haces de datos sobre estos bolets, no te imaginas lo bien que me va.
    He leido lo de tu amiga, la verdad es que llegamos a hacer verdaderas amistades por aquí y cuando les sucede lo que sea, lo sentimos de corazón .
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. ADORO COGUMELOS E ESSES ESTÃO BEM DELICIOSOS.
    BESOS

    ResponElimina
  3. Olá Susanna,

    Cogumelos são realmente muito nutritivos, gosto muito e preciso fazer mais...levo a tua sugestão...

    6ªFeira maravilhosa para nós,ensolarada e perfeita !!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  4. QUE DELICIOSES SON LES GÍRGOLES oi?
    PASA UN CAP DE SETMANA RELAXAT I FELIÇ XATA:)

    ResponElimina
  5. complimenti susanna sempre ricette molto invitanti vieni a visitare il mio blog oggi ho preparato una torta ciao

    ResponElimina
  6. Hola Familia, guapa


    recomano que visiteu el blog de la Giovana, ens ha presentat un pastís de nadal preciòs i a més molt fàcil de fer, amb el seu pas a pas

    http://larteincucinadigiovanna.blogspot.com/2011/11/la-torta-di-babbo-natale.html

    de veritat de val la pena una ullada a la seva cuina

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. tens tota la rao, son bones y barates y aixi, a la planxa, ummmmmmmm

    ResponElimina
  8. Fa molt que no menjo i precisament avui he comprat gírgoles per fer-les aquest cap de setmana que el meu fill es a Malgrat, igual et creues amb ell pel carrer.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Hola Ana, guapa tu

    je,je, si que el tinc aprop al noi, es que tenim uns molt bons aires per aqui

    doncs aquest any es la unica manera de menjar bolets, per aqui que sempre s´en fan tants aquest any res de res, me han dir que a la Boqueria ni han...però que tenen uns preus.....


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Me les porto es veuen delicioses
    Que bones ... Els bolets així em semblen UN VICI DELS SANS, perquè no perden gairebé res i el gust a torrat que agafen és deliciós
    un petonet

    ResponElimina
  11. Que bones, jo les faig igual, encara que no li pose pebre, provaré.
    Besets!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...