Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 13 de novembre de 2011

Pastís de pa de pessic amb cobertura de crema de mantega de xocolate


















Ahir 11.11.11, va ser l ´aniversari del meu marit, pel que en Roc i jo en varem lluïr a la cuina per fer-li aquest pastís tant bo, no porta ni  espelmetes ni farcit perquè a ell ni li agrada...

* La meva font d´inspiració per la massa del pastís ( te quasi la textura de la genovesa, però porta llevat quimic)  
http://arteecucinadaclo.blogspot.com/2011/11/pan-di-spagna-di-clo.html 


Ingredients pel pastís
6 ous a temperatura ambient
100 grams de sucre
180 grams de farina
1 culleradeta de llevat quimic ( tipus Royal)
Un pessic de sal
Pell de llimona ratllada

Preparació del pastís
Escalfar el forn a 180 graus

Separem els rovells de les clares.

Batre les clares a punt de neu amb el pessic de sal, quan ja estiguin fermes,  afegirem els rovells d´ou, poc a poc, desprès el sucre i per últim barrejar la farina que ja tindrem tamisada junt amb el llevat.

Untar un motlle amb oli i enfarinar lleugerament, abocar la barreja i posar al forn durant uns 30/ 35 minuts, dependrà del vostre forn.

Un cop cuit, refredar sobre una reixeta.

Ingredients per cobrir el pastís
250 grams de mantega toba ( treure de la nevera una estona abans)
100 grams de sucre glas
50 grams de cacau pur ( jo faig servir marca Valor)
Nous pelades

Preparació
Barrejar tots els ingredients fins formar una pomada, i ja la tenim a punt per cobrir el nostre pastís.

Decoració del pastís
Cobrir el pastís amb la crema de mantega, decorar al gust amb la màniga pastissera i les nous, aconsello de posar-lo a la nevera perquè agafi cos  i a disfrutar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

34 comentaris:

  1. Una tarta deliciosa y de lo mas apetecible.
    La cobertura me encanta.
    Besitos.
    ;-D

    ResponSuprimeix
  2. Hola Susanna, todo estupendo, estaban en casa mis amigos catalans, que ahora que se han ido me han dejado un vacìo increíble :(
    Esta propuesta me gusta muchísimo justo para festejar una nueva era, no sabemos si serà buena, pero sin ese .... mira yo ya empiezo a estar mejor, hoy un cava y con tu torta o con lo que sea festejo! :D
    Petons, Alex

    ResponSuprimeix
  3. Nena.... ja está bé!! que ahir per enésima vegada vaig començar el régim.
    Bueno..... hauré de dirli a la BIBIANA que m'el FABRIQUI jaja perque té una BONA CARA!!!
    PETONETS PRECIOSA I BON DIUMENGE:)

    ResponSuprimeix
  4. Per molts anys! Segur que el teu marit va quedar molt content amb aquest pastís d'aniversari tan bonic.
    La xocolata i les nous combinen molt bé!

    ResponSuprimeix
  5. Me parece delicioso,y la decoración sencilla,y apetecible, me apunto

    ResponSuprimeix
  6. Que bó, felicitats oer al teu home y a tu per aquest pastís que fa tant de goig! Ptnets maca.

    ResponSuprimeix
  7. Hola susanna, primer felicitar en Roc, després dir-te que aixó si que es un pa de pessic bo-bo-i bo.

    ResponSuprimeix
  8. Felicitats pel teu marit, i segur que devia quedar encantat amb aquest pastís, molt bo i la xocolata sempre queda genial

    ResponSuprimeix
  9. ESSE BOLO FICOU BEM LINDO.
    GOSTEI MUITO DESSA COBERTURA...UMA DELICIA.
    BOM DOMINGO
    BJS

    ResponSuprimeix
  10. Olá Susanna,

    Nossa que perfeição a sua torta...cobertura de dar água na boca...

    Feliz Domingo,
    Abençoada Semana!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponSuprimeix
  11. Qué pinta más rica tiene! me llevo un trocito para el café! :)
    Un beso!

    ResponSuprimeix
  12. Pues me encanta el acabado que le has dado. Y que parezca fácil. Seguro que está tremenda, vaya manera rica de agasajar a alguien por su cumpleaños :) Un besote.

    ResponSuprimeix
  13. Felicitats al Francesc de part de l'Antoni i meva.
    Un pastís molt bo anm tot aquesta xocolata i les nous adornant.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  14. Hola Susanna crec que el comentari que t'he fet al matí s'ha encallat.
    Bon aniversari! Segur que li ha encantat

    ResponSuprimeix
  15. Vaja, si ho arribo a saber vinc a amb tu i el Roc.El teu home no sap el que es perd.

    ResponSuprimeix
  16. Buenos tardes Susana. Que pedazo de pastel mas rico y bien decorado que nos has preparado. Como lo has preparado creo que no le hace falta ningún relleno, pues se ve muy rico y esponjoso. “Las nueces le quedan de lujo”
    Un saludo Paco

    ResponSuprimeix
  17. Felicitats a tots tres.
    Una delicia de pastis.
    Es dels que a mi m'agraden.
    Petonets guapa.

    ResponSuprimeix
  18. Hola Susanna
    Aquest pastís és un clàssic, abans s'en feien molts de pastissos de mantega i mantega amb xocolata. El teu Guapo, guapo.
    Bona cuina

    ResponSuprimeix
  19. Hola Narcís , guapo tu

    moltes gràcies em sento molt contenta que tot un mestre com tu, valori el meu pastís , je,je

    mil petonets de xocolate,Susanna

    ResponSuprimeix
  20. Hola A peu cpix, guapa tu

    moltes gràcies de part d´en Francesc, la veritat es que va ser tot un èxit, entre les flors de botifarra que agraden molt a casa, i el pastís....ja ni en que res, res
    això es bona senyal, je,je


    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  21. Hola Ana, guapa tu

    Moltes gràcies de part d´en Francesc, la veritat es que aquesta versió...o sigui amb crema de mantega ( sense farcit, doncs al Sr.Francesc no li agraden massa els farcits ), te molt èxit a casa des de fa molts anys, sempre he fet la massa Genovesa, aquesta si asembla molt però porta Royal

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  22. Menudo bizcochito te has preparado !!!!!!! perfecto para un buen cafetito en una tarde de otoño y con una amiga enfrente ..... que poetico ..... jajaja

    ResponSuprimeix
  23. Hola Cris, guapa tu

    Moltes gràcies de part d´en Francesc, quan els i faig aquest pastís els meus homes disfruten tant i tant, que avui ja no en queda res de res,


    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  24. Que pinta más buena tiene. Te ha quedado muy bien decorada.La presentación es para un 10.
    Bicos de " la ratita en la cocina"

    ResponSuprimeix
  25. Hola Romescaire, guapo tu

    molts gràcies de part d¨en Francesc, i tinc de dirte que i axiò que era gros, ja no en queda gota....bona senyal, estava tant bo, hummmm


    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  26. Hola Gemma, guapa tu

    moltes gràcies de part d´en Francesc, je,je..va ser tot un èxit, i com he comentat abans ,ja no en queda

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  27. Me encantan estos bizcochos!!. Se le ve una miga de lo más apetecible y la terminación genial!. Un beso.

    ResponSuprimeix
  28. Mmmmmmm amo xocolate!!!!la decoracion me encanta y su sabor debe ser delicioso!!!
    Lo intentare!!!ºo*

    ResponSuprimeix
  29. Que pastel tan rico y bonito me encanta besos

    ResponSuprimeix
  30. Ciao Susanna! Sono felice che tu abbia provato il mio pan di Spagna, spero ti sia piaciuto. La torta è bellissima. Voglio provare la tua crema di copertura. Tanti auguri a tuo marito anche se in ritardo. Un bacio.

    ResponSuprimeix
  31. Hola Clo, guapa tu

    doncs ja veus que maco que va quedar el pastís, proba la cobertura de mantega de xocolate, queda de 10

    Gràcies de part de meu marit, mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  32. q rica! la crema de chocolate se ve super tentadora!

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...