Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de novembre de 2011

Coca tancada de bolets i bacallà


Ingredients
Una placa de massa per empanada ( jo feta de la Cocinera )
Bolets variats ( jo de La Sirena)
Bacallà desfilat
Pebre
1 pot petit de tomàquet fregit
llavors de sèsam
1 ou batut per pintar la massa
Oli d ´oliva
Ceba tallada petita

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Mentre saltar en una paella amb oli ,  la ceba , els bolets i el bacallà tot per separat, un cop tot cuit barrejar tot , afegir-hi el pot de tomàquet fregit, condimentar amb pebre i rectificar de sal si es necessari .

Estirar la placa de massa sobre una safata de forn, que tindrem folrada amb paper vegetal, posarem en el centre la barreja que tenim preparada ( que podem fer amb antelació ) i enrotllar fins tancar-la , segellar també les vores, pintar amb l´ou batut i posar llavors de sèsam per sobre.

Fornejar uns 25/30 minuts , dependrà del vostre forn, servir calent

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

24 comentaris:

  1. Bona nit Susanna, tomo nota de esta receta que me gusta mucho, yo la haré con setas "recien cogias" del Pallar, mi hijo le encanta d ir a por ellas.
    Besos

    ResponSuprimeix
  2. Quina cocaaaaa, m'encanta la barreja que hi has fet!

    ResponSuprimeix
  3. Un bon farciment i després per digerir bé una bona tassa de camamilla.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  4. Olá Susanna,

    Agora fiquei com vontade...adorei!!!
    Estou levando a receita, ok???

    Seja Feliz!!!
    Boa Noite!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponSuprimeix
  5. Ondia que espectacular!! I és molt apte per a portar en carmanyola. M'encanta.

    ResponSuprimeix
  6. El relleno de lujo y la presentación con el sésamo muy chula

    Abrazos y buen día Susanna

    ResponSuprimeix
  7. Millor que la de tonyina, sense dubte!!! M'encanta el bacallà. Al País Basc i Galícia el fan ben bo. A tu t'ha quedat esplèndit. Petonet!

    ResponSuprimeix
  8. noia el proxim cop que ens veiem vull una coca aixi jejejeje petons

    ResponSuprimeix
  9. Ideal per a un sopar informal, complet i deliciós. El bacallà i els bolets combinen a la perfecció.

    ResponSuprimeix
  10. Buuaaaaa m'encanta aquesta coca empanada que ens presentes!!! que bona! me l'enduc amb el teu permís!! petons

    ResponSuprimeix
  11. Hola âgnes, guapa tu

    anoto la proposta però la farem entre les dues, val ?

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  12. Susana realmente rica esta empanada, me gusta la mezcla de setas y bacalao y además es facilita para hacerla, me la apunto.ÇBesitos desde Extremadura.

    ResponSuprimeix
  13. Ole y olé!!!Quine recepte més bona, ara amb els bolets de temporada ens va genial,fácil de fer i boníssima segur.
    Desde Mamilú una forta abrassada.
















    !!!

    ResponSuprimeix
  14. Hola amic!
    Una recepta perfecta, el farciment va ser meravellós!
    Petons ......

    ResponSuprimeix
  15. Como todavía no domino las cocas, las hago "abiertas", aunque la tuya tiene una pinta tremenda por dentro y por fuera... Con el sésamo queda chulísimo. Un besote.

    ResponSuprimeix
  16. Como me venía un trozo para la cena.

    ¡Buenísima!


    Besos

    ResponSuprimeix
  17. Buenas tardes Susana. Que delicia de coca de bacalao y setas cerrada que nos has preparado, se ve con una pinta sensacional, solo con verla me dan ganas de partir un pedacito para poderla degustar.
    Un saludo Paco

    ResponSuprimeix
  18. Hola Su, guapa tu

    je,je, que se dejan dominar, fácil, fácil, animate
    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  19. Hola Susanna que empanada tan rica que nos has preparado,gracias por compartirlo.

    ResponSuprimeix
  20. J'adore ta recette, la morue, les champignons, les graines de sésame... ça doit être délicieux:) Bonne journée!

    ResponSuprimeix
  21. Una delicia de coca!!!!
    Fenomenal bacallà amb bolets.
    Petons

    ResponSuprimeix
  22. Molt bona combinació i per postres en format coca...Cruixent i tou...Què bo!

    ResponSuprimeix
  23. Una molt bona idea ficar-ho dins l'empanada, ha de quedar molt bo.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...