Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de novembre de 2011

Si la barreja és bona, el pa queda millor













Afortunadament en aquests darres temps sembla que s´està recuperant la tradició de fer pa a casa, suposo que a conseqüència que malauradament s´estava perdent en el mercat l´amor pel pa ben fet, el nostre pa de cada dia, ara tenim a l ´ abast una infinitat de farines, estris, panificadores, forns,  uns meravellosos blocs de cuina per trobar aquella recepta per fer pa a la nostre mida...a casa ja fa uns quatre anys que no es compra el pa


Aquesta es la meva proposta.....i funciona

 A l ´hora de preparar la farina pel pa, en lloc de posar només d´ una classe, queda molt millor si barregem   varies farines de força diferents.

 Facin la prova i veuran el resultat, amb la mateixa recepta el pa quedará superior.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

20 comentaris:

  1. Olá Susanna,

    Realmente você tem razão, se misturarmos algumas farinhas o pão ficará mais rico em nutrientes, vitaminas e fibras...Bem lembrado!!!

    Boa Noite!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponSuprimeix
  2. Es interesante saber que mezclas harinas.
    Esto me recuerda que hace tiempo que no hago pan.
    Bestios.
    ;-D

    ResponSuprimeix
  3. Gracias por venir a tomar café a mi casa. Encantada te devuelvo la visita y me quedo a seguirte...
    Besotes

    ResponSuprimeix
  4. Doncs no ho he provat mai, ho faré i ja t'explicaré el resultat :)

    ResponSuprimeix
  5. la veritat que si tens una bona varietat deu anar molt be.

    ResponSuprimeix
  6. a casa meva que fem el pa. Una gran tradició i no hi ha gust a la botiga

    ResponSuprimeix
  7. Buona questa farina! Ciao, ti seguo da Roma, Italia! Un abbraccio!

    ResponSuprimeix
  8. Hola! Jo també faig pa de tant en tant i sempre he barrejat la farina (de moment), no sé si queda millor o pitjor, només sé que ho he vist en algunes receptes i queda molt bo. Gràcies pel teu comentari. Besets.

    ResponSuprimeix
  9. Hola Agnès, guapa tu

    recordes la tarda que varem estar juntes, i tu vas fer un pa ??..que per cert tenim de repetir

    Vas agafar farines de un munt de pots diferents..., doncs, a que va sortir bo ?

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  10. bé donçs, susanna probaré aquest truc

    ResponSuprimeix
  11. Gràcies pel consell. Aviat nosaltres també farem pa!!!

    ResponSuprimeix
  12. Encara no m'he atrevit gaire en fer pa, però m'apunto el consell per més endavant.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  13. SUSSANETA BONICA
    Estupenda idea per fer PA
    Apa, entra en el meu blog i busca el apartat d'ahir dijous que hi ha una coseta per a tú.
    PETONETS

    ResponSuprimeix
  14. Yo estoy empezando con el pan pero lo tendré en cuenta. Gracias.
    Petons

    ResponSuprimeix
  15. Muchas gracias por la felicitación, guapa. Me encantan los trucos que has publicado, a ver si el próximo pan leva adecuadamente, que la última vez se me quedó a medias. Un besote.

    ResponSuprimeix
  16. Prenc nota del teu consell! Ja et diré què tal.
    Petons
    Mónica

    ResponSuprimeix
  17. Buenas tardes Susana. Muchas gracias por ese consejo que nos das para preparar el pan, lo tendremos en cuenta.
    Un saludo Paco

    ResponSuprimeix
  18. Hola Lolines, guapa tu

    doncs si li preguntes a l´Ana de la cocinera de betulo, n´es testimoni,...veritat nena?, quin pa més bo que vaares fer a casa ?

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...