Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 26 de novembre de 2011

Arròs amb rovellons i sípia


Ingredients
Arròs
Rovellons
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un cap d´alls
Tomàquet fregit
Sípia
Aigua o brou vegetal

Preparació
Rentar els rovellons , trossejar , saltar-los junt amb els alls sense pelar amb oli d´oliva i reservar. 

Tallar la sípia a tires i sofregir a foc fort ( així no deixa anar aigua), desprès i afegirem el tomàquet fregit que tenim preparar , condimentar amb sal i pebre , i  l´arròs, remenar uns minuts tot junt ,  només en falta de afegir-hi l ´aigua  / o brou de verdures que ja tindrem calent.

Quan portem 10 minuts que l´arròs estigui bullin ,  posarem els rovellons i els alls que tenim reservat, i deixar uns 5/10 minuts més. ( dependrá del tipus d´arròs )

Servir calent i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

11 comentaris:

  1. Menudo arroz te has marcado, si lo pilla mi chico te limpia el plato.
    Besets

    ResponSuprimeix
  2. M'encanten els arrossos mar i muntanya com aquest. La sípia i els rovellons combinen molt bé, ha de quedar un arròs super gustós.

    ResponSuprimeix
  3. Buenas días Susana. Que rico y cremoso arroz con sepia y setas que has preparado. A mí los níscalos no me hacen mucha gracia, lo prefiero con setas de cardo, boletus, etc.
    Un saludo Paco

    ResponSuprimeix
  4. Pues una rica mezcla, estoy con María, si te la pillamos por aquí es visto y no visto. Un besote.

    ResponSuprimeix
  5. BON DIA SUSANNA!!!
    un arros mes i mes bó

    ResponSuprimeix
  6. Un arròs amb una combinació molt saborosa. Prenc nota!
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  7. Este arroz me gusta un montón y en casa no les gusta que pongo ninguna clase de seta al arroz. A gusto me comería un platito.

    Besitos

    ResponSuprimeix
  8. Un arroz espectacular Susanna. Me ha encantado. Un besazo.

    ResponSuprimeix
  9. Uyyyyyyyyy, si Marc los ve... Este año me da que tampoco tendremos una buena temporada de setas. Aún ni ha empezado, así que fíjate... En fin... Habrá que tener paciencia.
    Tu arroz, al menos, me consuela.
    Un besote Susanna

    ResponSuprimeix
  10. Hola Susanna! que delicia de arroz, su sabor tiene que ser buenísimo, un beso

    ResponSuprimeix
  11. Molt bona, s'han d'aprofitar els bolets frescos ara que podem. Un arròs molt bo.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...