Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 5 de novembre de 2011

Com tancar calamars farcits sense escuradents




http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/04/calamars-farcits-de-botifarra-de-pages.html

        I que bons que són els calamars farcits, el problema és que si no els tanquem bé, en cuinar-los se´ns perd part del farciment ,  normalment si posa un escuradents que ens espatlla el calamar , i a més no queda massa presentable per portar a taula.

La meva proposta....i funciona 

Netegem els calamars sense treure les aletes laterals i els i donem la volta ( és a dir els posem al revés ) si són petits amb els dits, si són grans amb l ´ajuda del mànec d´una cullera de fusta, això si, amb molta precaució de que no se´ns trenquin, els farcim al gust i al posar-los al foc, ells mateixos es tancarán amb l´escalfor, queden perfectes.

Bon profit

  Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

18 comentaris:

  1. i tan que funciona jo, ja ho he comprobat

    ResponSuprimeix
  2. Una bona idea, la propera vegada la posaré en pràctica....
    Petonets guapa

    ResponSuprimeix
  3. Es veritat, es contreuen tancant-se -jo també ho he provat i funciona totalment!-
    Un gran consell i truc :)

    ResponSuprimeix
  4. Si que funciona, se quedan cerraditos al encogerse de todas formas conviene no rellenarlos demasiado. Muy rico el plato !!!!!!
    Besitos

    ResponSuprimeix
  5. Probaré aquest truc la pròxima vegada que els faci. Gràcies maca.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  6. Tens raó amb la calor s'encongeixen una mica i s'adapten al farciment, impedint que es surti a no ser que sigui líquid ... Jo el vaig descobrir un dia que no tenia escuradents i des de llavors ho faig així ...
    petonets.

    ResponSuprimeix
  7. la veritat que es moolt cert aixo,i queden perfectes,petos

    ResponSuprimeix
  8. Veus? De vegades ens compliquem...
    Quina cosa més simple! Jo ho desconeixia.
    Gràcies per compartirla.
    Petons

    ResponSuprimeix
  9. Quin truc mes bo, no el sabia, gracies Susanna.

    ResponSuprimeix
  10. Vaja, vaja...tants anys amb l´escuradent i ara el jubilo, je, je,je...

    ResponSuprimeix
  11. BON DIUMENGE REINA!!
    Estupenda idea per els calamarços GRACIES!!
    MOLTS PETONS:)

    ResponSuprimeix
  12. Susanna...y funciona???? Pues coñe, habrá que ponerlos al revés y no quitarles las aletillas.
    Gracias guapa!!!!!!! Un besote

    ResponSuprimeix
  13. Ostres!!! No ho havia pensat mai.... ho provaré que el tema del escuradents es molt poc estètic.
    Gracies guapa.

    ResponSuprimeix
  14. Susanna por fin te puedo comentar,no me lo creo, vengo a visitarte muchas veces pero al final me tengo que ir sin dejarte un comentario, se me queda enganchado una y otra vez y nada. Bueno estos calamares rellenos me parecen fantásticos, tiene una salsa estupenda y el arroz como acompañamiento le va genial.
    Besitos

    ResponSuprimeix
  15. Si senyora, girant els calamars es tanquen sense escuradents... truquet de tota la vida a casa!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  16. Òstres, quin truc més bo! T'han quedat ben farcidets i sense escuradents! Aquesta me l'apunto!!!

    Petons!
    Anna

    ResponSuprimeix
  17. Doncs jo no ho sabia i m'agrada molt aquest truquet, genial!!! :D

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...