Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 26 de novembre de 2011

Rovellons a la graella ...elèctrica


El rovelló, també conegut com pinenc, vinader, esclata-sang, és el bolet més popular i potser un dels més valorats tant pels boletaires com a la cuina, i ni ha força en els mercats catalans. ( be aquest any al no ploura , la cosa ha anat molt malament )

Es menja de moltes maneres, a la brasa, a la llauna, fregits, a la cassola ..

Ingredients
Rovellons
Oli d´oliva
All i julibert picat
Sal

Preparació
Jo els preparo amb una graella elèctrica , d´aquestes que si posa aigua a la safata perque no faci fum  ( fa molts anys que la vaig comprar a Girona i la veritat es que va molt i molt be )

Doncs posarem els rovells sobre la graella, regar amb una mica d´oli i salar, quan ja estiguin a punt escampar per sobre all i julibert picat, servir calents amb unes bones torrades sucades amb tomàquet

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Sencillament deliciosos. ¡Me gustan un montón!
    Besitos.
    ;-D

    ResponSuprimeix
  2. eiii!! encantada de conèixet!! Que bé un altre blog per explorar!! merci per saludar-me!!;) aquest plat que ens ensenyes és un tresor molt preuat enguany! I mira que m'agraden els rovellons a la graella....espero que aviat en poguem trobar forçes...más vale tarde que nunca!! T'has fixat que el meu blog está de sorteig navideny!?? Si t'interessa...petons guapa!

    ResponSuprimeix
  3. que bonssss,la veritat que aixi a casa volarian jajajpetons

    ResponSuprimeix
  4. Boníssims, llàstima que aquest any hi hagin tan pocs.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  5. CHE MERAVIGLIA TUTTI QUESTI FUNGHI IMMAGINO CHE PROFUMO BUONA SERATA

    ResponSuprimeix
  6. ¡¡quina guapada de rovellons!!! ...BÉ..... a falta d'un bon foc de lenya, donçs farem servir la graella electrica.
    Bon disabte.

    ResponSuprimeix
  7. Els rovellons m'encanten, la veritat es que es un bolet que no fa falta fer-li gaires coses, que es molt bo.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  8. Boníssims!! Quina alegria tornar i veure que ja estas publicant altra vegada.
    Una abraçada.

    ResponSuprimeix
  9. Que ricos y qué sencillos, no hay nada mejor que unas buenas setas hechas a la parrilla, quedan exquisitas, sin más aditamentos que un poquitín de ajo y perejil.
    Biquiños

    ResponSuprimeix
  10. El Barbas los hace así, con ajo y perejil, incluyendo la plancha eléctrica. Y salen tremendos. Un besote.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...