A casa no pot faltar mai en el congelador un paquet....o dos de "Salpicón" de marisc, es com un fons "d armari "...tant et serveix per acompanyar un arròs bullit, com per fer arròs a la cassola, com una pasta, com unes verduretes, fins i tot per fer l aperitiu....
En aquesta ocasió l hem cuit amb la fregidora d aire sense oli, Lanova ( per qui no n estigui al corrent a casa tots els nostres aparells tenen nom propi...)
Ingredients
Un paquet de salpicón congelat
Sal
Pebre ( opcional)
Oli d´oliva
Vermut blanc sec - tipus Martini -
Preparació
Posarem el salpicón en un recipient que en entri dins del cistell de la fregidora, condimentar amb sal, pebre al gust, li posarem unes gotes d´aigua d oliva, i un raig de vermut blanc sec ( a casa o fem amb un espray, tot plegat ) ...remenar perquè ens arribi per arreu i ......
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 170 - uns 10 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella.
Esperem que hagi estat del vostre gust,........ Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna