TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 7 de març del 2010

Bacallà a la tempura



Ingredients
Lloms de bacallà dessalats
Oli de gira.sol per fregir
Pebre negra
Pebre vermell dolç
Farina de tempura
Aigua molt freda
Bastonets de fusta per formar les " banderilles "
( Inicialment no i posarem sal ja que el bacallà en porta )

Preparació
En un recipient posarem dues culleradetes de pebre vermell, una mica de pebre negra, la farina i anirem afegìnt aigua freda poc a poc fins aconseguir una barreja mes aviat lleugera, ( si ens queda la cullera napada vol dir que està a punt.), mentre preparem el bacallà reservar ala nevera perquè s´ens mantingui la massa freda )

Tallarem el bacallà  a quadradets intentant que tots ens quedin més o menys de la mateixa mida, abocar les tais a la massa que tenim a la nevera i remenar d¡fins que ens quedin ben cobert amb el preparat.

Ara només ens falta fer les "banderilles " amb els bastonets d efusta que tenim reservats i fregir a tandes amb abundant oli calent, escòrrer sobre una reixella i servir calents.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog   http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna

26 comentaris:

  1. Que bo i cruixent aquest bacallà que has fet avui Susanna.
    Bona nit guapa.

    ResponElimina
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU..
    I JO QU´EM PENSAVA QU´ESTAVA SOLA,...JE,JE ENCARE TU PER AQUI,...TAMPOC TENS SON, ?...

    ESTAVA CONTESTÀN CORREO, DONCS DEMÀ NO PODRÉ PAS POSAR-MI FINS A LA NIT, I JA TING LA FEINA FETA...

    AIXI QUE T´AGRADA LA RECEPTA ??, DONCS COM SEMPRE FACIL I BONA.

    MIL PETONETS GUAPA TU, BONA NIT SUSANNA

    ResponElimina
  3. I love bacallà.

    Molt resultona, el que passa es que si la poso en carmanyola perd cruixent... l'haurè de fer un cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Qué bacalao más rico, Susanna!!!! Me encanta. Un besito y feliz semana!

    ResponElimina
  5. HOLA STARBASE, QUE TAL ?

    DONCS SI, LA VERITAT , COM MÉS BO ESTÁ ES ACAVAT DE FER, CRUIXENT I CALENT...VAL LA PENA QU´EL FAÇIS, LA TEMPURA DONA UN CRUIX ESPECIAL,..JO DES DE QUE LA VAIG DESCOBRIR LA UTILITZO MOLT MÉS QUE LA FARINA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. HOLA ANGIE, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE EL BACALAO ESTA DIVINO DE CUALQUIER MANERA,...SERÁ QUE NO TIENE RECETAS EL PECECITO ESTE,....POR CIERTO TE HE TOMADO LA RECETA DE LAS PATATAS CON COSTILLA ADOBADA PARA PROBARLA, NUNCA LA HE HECHO ASÍ, Y TIENE MUY BUENA PINTA, TE CUENTO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Uyyyyyyyyyyyyyyyyyy... qué rico!!!!!!! Yo quiero una brochetita de esas que has puesto!. Parece que nos hemos puesto d eacuerdo unas cuantas en subir recetas con pescado... Sano y delicioso, verdad?.
    Un besote

    ResponElimina
  8. Mare con lo que me gusta el bacala y las frituras en tempura.... esto me lo preparo enseguidita.
    Lo de la fritura en aceite de girasol es porque a tí te gusta mas o porque sale diferente la fritura?.
    Un besote

    ResponElimina
  9. Me gusta mucho el bacalao y preparado así debe estar buenísimo. Seguro que lo pruebo.

    Un beso.

    ResponElimina
  10. susanna, el bacallá per a mi és extraordinari, yó el prepare també fregit peró tan sols el passe per óu batut y farina, la propera vegada el faré a la tégua manera...de segur que cal estar molt mitllor.......grásies......pac

    ResponElimina
  11. HOLA LAURA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE EL BACALAO ES UNO DE LOS PESCADOS QUE MÁS NOS GUSTA EN CASA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA CURRA, GUAPA TU

    YO PARTICULARMENTE TODO LO QUE SON FRITURAS Y REBOZADOS PREFIERO HACERLO CON ACEITE DE GIRASOL DE CALIDAD, CLARO ESTÁ, BAJO MI PUNTO DE VISTA CREO QUE QUEDA MENOS GRASO, Y MÁS LIGERO DE SABOR,...CLARO QUE ESTO ES AL GUSTO DEL CONSUMIDOR.

    MIL PETONETS GUAPA, SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA NIEVES, GUAPA TU
    ME ALEGRO QUE TE GUSTE LA RECETA, YA VES QUE NO ES NADA COMPLICADA, DELICIOSA, Y SEGURO QUE EN CASA LES ENCANTA, ADEMÁS PARA COMERLO NI TE MANCHAS.

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA SR. PACO, BON DIA I BONA HORA

    DONCS LA PROPERA VEGADA EL PROVI DE FER AIXÍ, SEGUR QUE LI AGRADARÁ, QUEDA MOLT MÉS LLEUGER AMB LA FARINA DE TEMPURA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Susanna, un bacalao estupendo. No me dejaría ninguna banderilla sin comer.
    Saludos

    ResponElimina
  16. HOLA JUAN, GUAPO TU

    ESTO MISMO PASÓ EN CASA..JE,JE..SI NO ESTOY ALERTA CASI NO ME DEJAN NI PROBARLO....MEJOR ASÍ, QUIERE DECIR QUE LES GUSTA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. Aaayyyy...que rico!! De buena gana me comería yo una brochetita de estas..ummmm...
    Besitos guaapaa!!

    ResponElimina
  18. Holaaaa, qué buenísimaaasss!! me ha encantado esta receta!
    Un besooo

    ResponElimina
  19. que buena idea!!! la copio :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  20. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    QUEDA MUY RICO CON EL PUNTO DEL PIMENTÓN..YO USO EL DULCE, PERO A QUIEN LE GUSTE PICANTE.YA SABE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA PAULA, GUAPA TU

    GRACÍAS POR VISITARME, PUES SI ES UNA BUENA RECETA, LIGERA, RAPIDA, DIVINA, YO ENCANTADA DE QUE TE GUSTE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA MARISA, GUAPA TU

    CONTENTA DE QUE TE GUSTE, PUES AQUI ESTÁ A TU ENTERA DISPOSICIÓN POR SI QUIERES HACERLA..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. Sencillamente ideal esta receta Susana. Un besazo.

    ResponElimina
  24. HOLA NATI, GUAPA TU,
    IDELA, DELICIOSA, Y RAPIDA,.....QUE NO QUIERES ESTAR DEMASIADO RATO EN LA COCINA....PUES UNAS BANDERILLAS DE RICO BACALAO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. Quina forma mes bona de cuinar el bacallà, recepta pendent de fer
    Petons

    ResponElimina
  26. HOLA, GUAPA TU, BONA NIT , MOLT FREDA NIT,..

    CELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, APA DONCS, JA LA POTS PENDRE, I ESTARÈ MOLT CONTENTA QUE LA CUINIS,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...