TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 11 de maig del 2010

Tallarines amb musclos i escopinyes de llauna


Ingredients
Tallarines
Escopinyes al natural - en llauna -
Musclos al natural - en llauna -
Ceba tallada petita
Alls tallats petits
Un raig de vi especial per cuina
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, alls, despres afegim el tòmaquet, un raig de vi, sal i pebre, deixem reduir, quan faltin uns 5 minuts,afegir els musclos i les escopinyes, tot escurregut del suc que porten, barejar i ja o tenim a punt.

Bullir la pasta amb aigua i un pessic de sal, escòrrer i regar amb una mica d´oli aixì la pasta no s´enganxará.

Barrejar la pasta amb la salsa ...i a gaudir,...si es vol es pot espolsar amb formatge ratllat....això al gust

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al bloghttp://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://www.enrocalacuina.com






23 comentaris:

  1. Un plato de pasta marinera que tiene que estar para chuparse los dedos. Delicioso. Me encanta.
    Saludos

    ResponElimina
  2. HOLA JUAN, GUAPO TU

    MIRA YO SIEMPRE TENGO EN MI CONGELADO UNOS PAQUETES DE PASTA FRESCA CONGELADA, Y LATAS DE CONSERVA VARIADAS,...EN UN MOMENTO DADO O PORQUÉ SE TE HA COMPLICADO EL DIA, O POR TRABAJO NO HAS PODIDO IR A COMPRAR...PUES EN UN PLIS PLAS, UN BUEN PLATO...JE.JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Susanna,
    Pasta amb fruits de mar, que diuen els francesos. Una bona combinació.
    Jo no ho he fet mai així, sí amb musclos, escopinyes, cloïses... frescos, fent servir el líquid d'obrir-los per ajudar a confitar la salsa de tomàquet.
    Segur que amb el gust de la conserva ha de ser diferent.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. En un pis pas,facil i per llepar-se els dits...qué més volem?
    Petonets

    ResponElimina
  5. pues si señora muy rico y rápido.
    Besos

    ResponElimina
  6. HOLA MANEL, GUAPO TU

    QUEDEN MOLT BE, DE VERITAT , AIXÒ SI QUE SIGUIN AL NATURAL....PROVA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA NATI, GUAPA TU

    SI, SI, EN UN PLIS, PLAS, NENA I COM MOLT BE DIUS...PER LLEPAR-SE ELS DITS....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. Mmm que bueno! que platos más ricos haces por favor NAM

    Besitos

    ResponElimina
  9. Ummmmmmmmmmmmmmmmmmm... me encanta la pasta sin salsas y con mariscos de concha. Les deja un sabor estupendo a los fideos, verdad?
    Riquísimo susanna!!!!!!!!!!
    Un besoteeeeee

    ResponElimina
  10. Que bo i ràpid de fer! Ho provarem! Per cert, la coca de seitons de Blanes tot un èxit!

    ResponElimina
  11. Es nota que ùltimament vas amb falta de temps, però ens dones molt bones idees amb aquests àpats tan bons i ràpids.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  12. HOLA ANNA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE SI,..PERÒ NO ES MOTIU PER DEIXAR DE MENJAR BE, VERITAT ?

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Un plat fàcil de fer amb un resultat espectacular. Aquestes receptes són les que m'agraden més!

    ResponElimina
  14. Que ricos estos tallarines, se ven muy apetitos,
    Un beso,
    Pier

    ResponElimina
  15. HOLA PIER, GUAPO TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDAN MUY RICOS Y RAPIDITOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    QUEDES MOLT BE AMB AQUEST PLAT,..I FACILET

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    JE,JE, QUE CONTENTA QU´ESTIC,..AIXÍ QUE VARES QUEDAR COM UNA REINA...ES QUE LA COCA DE SEITONS QUEDA MOLT I MOLT BONA,...I MÉS SI SON DE BLANES...

    EN QUAN A LES TALLARINES JA VEUS QUE ES UNA RECEPTA FACIL I QUEDEN MUY BONS AIXÍ

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA LAURA, GUAPA TU

    A LOS MIOS LES ENCANTA LA PASTA,...Y ESTA PERMITE MIL COMBINACIONES,..ES FANTASTICA,..SIEMPRE TENGO UNOS PAQUETES DE PASTA FRESCA....EN EL CONGELADOR,..NO SABES LO BIEN QUE VA..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    JE,JE, QUEDA MUY RICO Y RAPIDITO , PUES YA SABES QUE ENTRE SEMANA TAMPOCO NOS QUEDA TANTO TIEMPO LIBRE ,Y NO PODEMOS HACER COSAS COMPLICADAS


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA CURRA, GUAPA TU

    RAPIDITOS Y DELICOSOS,
    BUEN FIN DE SEMANA NENA, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA ANGELA, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, Y ESPERO QUE ME VISITES SIEMPRE QUE QUIERAS , AQUI ESTARÉ PARA SALUDARLE Y INVITARTE AÚN QUE SEA VIRTUALMENTE A UN CAFÉ RECIENTE HECHO Y UNA TARTITA.....CUIDATE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. Qué cosas más ricas haces!! me encantan!! así cualquiera se niega a comer contigo!! esta receta tiene que estar deliciosa...

    Besos

    Gema
    http://la-gitanilla.blogspot.com/

    ResponElimina
  23. HOLA GITANILLA, GUAPA TU

    NO SABES LO RICA QUE QUEDA, Y CON INGREDIENTES QUE SIEMPRE PUEDES TENER A MANO...

    GRACIAS POR VISITAR MI COCINA, Y ESPERO QUE TE GUSTEN MIS RECETAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...