Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 7 de novembre de 2011

Com n´es de fàcil pelar els ous durs











Moltes vegades ens trobem a l ´hora de pelar un ou dur que malgrat haver-lo deixat refredar una mica o molt, la closca costa de surti , fins i tot per més cura que li posem se´ns espatlla la clara

Aquesta es la meva proposta....i funciona


Tant fàcil com pelar-lo sota del raig d´aigua de l ´aixeta,  posem un gibrell a l´aigüera  ,  podem reciclar l ´aigua que cau per rentar els plats... i no malbaratem ni una gota d´aigua


Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

9 comentaris:

  1. Merci pour ce partage amie, car c'est très utile savoir toujours un peut plus, merci.

    Bisous

    ResponElimina
  2. Avui mateix faig la proba que a vegades es queda la closca enganxada.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Un truco que nos vendrá de maravilla, un beso

    ResponElimina
  4. Això és perquè els ous són molt frescos, llavors jo agafava els que tenien uns dies més per coure'ls durs. De totes maneres provaré aquest truqui! Moltes gràcies i una forta abraçada

    ResponElimina
  5. Pues a mi me viene genial porque vaya tela, soy un poco desastre para estas cosas.
    Gracias por compartir tu truqui.
    Bicos

    ResponElimina
  6. Em sembla molt bona idea!!!!!
    Gràcies

    ResponElimina
  7. Hola Gemma, guapa tu

    doncs ja veuràs que funciona, fa molt temps que o faig,....

    mil petonets maca, Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...