TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 14 de novembre del 2011

Sípia a la planxa amb all i julivert ( recepta apta per a diabètics )



LA MEVA PROPOSTA....EL  14 DE NOVEMBRE  FER UNA RECEPTA APTA PER PERSONES AMB DIABETIS











Ingredients per una racció
120 grams de sípia neta ( unes 98 kcal)
Oli d´oliva
Sal
All i julivert picat

Preparació
Posarem una planxa al foc i esperarem que estigui molt calenta .

Mentre agafarem la sípia que ja tindrem neta i oberta ,  amb un ganivet esmolat i per la seva part interior  li farem uns talls horitzonals i verticals ( amb precaució de no travessar el seu cos ) al cuinar-la li quedarà un dibuix molt maco.

Untar la sípia en oli i posar a la planxa per costat que li hem dibuixats les ratlles durant uns minuts, donar-li la volta i cuinar-la pel altre costat , en el darrer moment espolçar amb sal, all  i julivert per sobre.

Acompanyar d´ una amanida o un tomàquet fresc.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

29 comentaris:

  1. Una muy rica y sencilla receta.
    Ideal.
    Bss.
    ;-D

    ResponElimina
  2. Tinc una SIPIETA per alla dins del congelador, que seguirá els teus passos. Per cert, avui la meva recepta es per a DIABETICS tal com tu vas proposar.
    PETONS BONICA!!!

    ResponElimina
  3. A casa, quan volem fer una mica de festa sense complicacions ens fem la sipia a la planxa. PEr alguna raó per a nosaltres signfica festa i alegria :)

    ResponElimina
  4. hola susanna, no conocia tu blog, pero esta estupendo, me quedo por aqui y te seguire de cerca un beso
    angeles

    ResponElimina
  5. Senzill, sa i molt bo. Amb aquests talls la presentació queda molt bonica.

    ResponElimina
  6. Quina presentació mes bonica! la sípia y el calamar m'encanten de qualsevol manera peró a la planxa am all i julivert especialment! hummm Ptnsss maca!

    ResponElimina
  7. He venido ...
    Me gustó mucho ... ...
    Sí, voy a regresar ...

    Un beso de Nita.
    ¡Buenos días!

    ResponElimina
  8. Hola Familia

    Ha començat el recull de receptes aptes per diabitics,.....doncs som-mi

    la primera arriba de la Conxita, moltes gràcies

    http://www.tedeternura.com/2011/11/receta-para-diabeticos-conejo-al-limon.html#comment-form

    mil petonets

    ResponElimina
  9. Olá Susanna,

    Aderi a Blogagem e também postei um peixinho, é saudável e toda pessoa com alguma restrição alimentar pode saborear.

    O seu está delicioso, e o site de receitas para diabeticos sensacional, adorei!!!

    Tenha uma tarde tranquila!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  10. Hola Sussana, esta mañana publiqué una receta sencilla, aunque no es la que quería para este día de la diabetes. Te dejo el enlace: http://cocinademuertelenta.blogspot.com/

    Saludos
    Lxx

    ResponElimina
  11. Hola preciosa !! Con ésta jibia a la plancha....me has dado, me encanta la jibia y así está de muerte lenta....Un manjar, de lo mejor de la mar y la has presentado que se mete por los ojitos.
    Te deseo un buen Lunes......
    Besos

    ResponElimina
  12. Buenísima Susanna, me encanta la sepia así preparada con ajito y perejil.
    Petons

    ResponElimina
  13. Muchas gracias por apuntarte a mi sorteo. No te preocupes, que si te toca, te lo dedicaré.

    ResponElimina
  14. Vaig estar buscant receptes per fer una apta per a diabèics i després em vaig oblidar de que era avui.
    La sípia com ,'has fet ens agrada molt.
    Petons.

    ResponElimina
  15. Querida Susanna me parece un plato delicioso, y , me encanta la sepia, en Galicia le llamamos jibia, en gallego Xibia, y es típico pero guisada, que también está muy buena

    ResponElimina
  16. Buenos tardes Susana. Tienes una cocina buenísima con recetas muy fáciles de preparar, pero muy exquisita. Esta sepia sin duda alguna tiene que estar de lujo al igual que la presentación.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  17. Por favor que cosa tan rica, con lo sencilla que se prepara y lo buenisima que está. ______besitos

    ResponElimina
  18. recepta sencilla y molt adecuada, pel dia d'avui

    ResponElimina
  19. Hola Susana, acabo de descobrir el teu blog a través de Cocina de muerte lenta amb la iniciativa del Dia Mundial de la Diabetis, i jo també m'uneixo amb una recepta. M'agaden molt les teves receptes, quina pinta té aquesta sèpia! Et segueixo el blog, per cert, em dic Adriana, encantada :)

    ResponElimina
  20. Hola Adriana, guapa tu

    estic molt contenta de la teva visita, i moltes gràcies per la recepta, ara paso per casa teva i en recollo l´enllaç

    mil petonets i fins aviat, Susanna

    ResponElimina
  21. Este plato aquí en Valencia es la estrella, nos encanta a todos!!! Además, es sanísimo, bajo en grasa e ideal para guardar la línea.
    Un besote, guapetona :)

    ResponElimina
  22. Hola Sr.Paco, guapo

    muchas gracias por su comentario, recetas fáciles, con productos lo más naturales posibles, es la cocina que gusta en casa, ..no son de precocinados, ni enlatados, ni colorantes....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Leny, guapa tu

    muchas gracias , ya está controlada,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola Nita, guapa tu

    muchas gracias por tu visita, me encanta tu bloc que postres tan ricos, seguro que voy a aprender mucho de ti


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Familia, guapa

    aqui algúns enllaços de receptes per conmemorar un dia tant especial com es el "dia Mundial de la Diadetes", algunes d´elles pot ser no son massa actes per aquestes persones, però estan fetes amb el cor, i això es el que val.

    http://donibaneko-buscandoumami.blogspot.com/ ( el seu bloc està ple de bones receptes aptes per diabetics)

    aquestes son algunes de les propostes, mil petonets Susanna

    Molt de coratge per totes aquestes persones que dia darrera dia lluiten per portar una vida normal, i molta esperança en els nostres cientifics pels estudis que estan fen actualment per intentar eliminar-la

    http://cocinademuertelenta.blogspot.com/2011/11/crisines-con-sesamo-y-amapola.html

    http://blogdiabeticotipo1.blogspot.com/

    http://artschocolates.wordpress.com/2011/11/14/quiche-lorraine/


    http://www.tedeternura.com/2011/11/receta-para-diabeticos-conejo-al-limon.html#comment-form

    http://vikitalolines.blogspot.com/2011/11/espaguetis-tres-delicias.html

    ResponElimina
  26. Te he encontrado por casualidad, y me ha encantado tu blog!.Me he llevado un sustito...pero luego he podido leerte , gracias por la traducción, pues yo de catalán, ni el himno del BarÇa sé...
    Gracias por la direccón del blog para diabeticos, pues mi madre lo es, y me va a venir fenomenal.
    Con tu permiso, seguiré visitandote.
    Saludos.

    ResponElimina
  27. Qué rica sepia con picada, tocaya... Uff, a ver si traigo un par y pongo a mi santo a trabajar, que esta preparación es sencilla pero deliciosa. Un besote.

    ResponElimina
  28. Hola Golonsegus, guapa tu

    muy bienvenida a mi cocina, celebro que te guste, y espero verte otra vez, si con la traducción de google tienes alguna duda, ya sabes aqui estoy para ayudarte, vale ?

    mientras i petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...