TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 22 d’abril del 2012

Pasta caprici de gnocchi amb pernil i truita


Ingredients
400 grams de pasta gnocchi d´espinacs, remolatxa i tinta de sípia
Sal
Pebre
Un pot petit de tomàquet fregit
Formatge mozzarella ratllat
Ous
Pernil salat
All i julivert picats
Oli d´oliva

Preparació
Farem unes quantes truites d´un ou, que quedin molt primes, les anirem col.locant unes sobres les altres fent una pila i reservarem.

Picarem el pernil molt petit, i també reservarem, jo o faig amb la TH, també es pot ser manual.

Bullir la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i posar-la a la cassola que ja tindrem al foc calenta amb un raig d´oli d´oliva i el pot de tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust,  deixar reduir una mica la salsa, al darrer moment i abocarem per sobre all i julivert picat que haurem passat per una paella apart amb una mica d´oli d´oliva, remenar be.

Agafarem la pila de truites, enrotllar i tallar-les  a tires.

Servir al pasta al instant acompanyada de les tires de truita, el pernill esmicolat i el formatge ratllat per sobre, humm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

8 comentaris:

  1. Quin bon plat de pasta amb ingredients que s'acostumen a tenir a casa.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Se ve muy rico este plato de gnocchi, nunca los he probado.
    Un besote

    ResponElimina
  3. Una manera ben bona de fer un àpat.

    ResponElimina
  4. Que pasta más rica es una tentación soy fan de las pastas caseras es un plato que nunca falla una delicia,abrazos y abrazos.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...