Ingredients
400 grams de pasta gnocchi d´espinacs, remolatxa i tinta de sípia
Sal
Pebre
Un pot petit de tomàquet fregit
Formatge mozzarella ratllat
Ous
Pernil salat
All i julivert picats
Oli d´oliva
Preparació
Farem unes quantes truites d´un ou, que quedin molt primes, les anirem col.locant unes sobres les altres fent una pila i reservarem.
Picarem el pernil molt petit, i també reservarem, jo o faig amb la TH, també es pot ser manual.
Bullir la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i posar-la a la cassola que ja tindrem al foc calenta amb un raig d´oli d´oliva i el pot de tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar reduir una mica la salsa, al darrer moment i abocarem per sobre all i julivert picat que haurem passat per una paella apart amb una mica d´oli d´oliva, remenar be.
Agafarem la pila de truites, enrotllar i tallar-les a tires.
Servir al pasta al instant acompanyada de les tires de truita, el pernill esmicolat i el formatge ratllat per sobre, humm
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna.
ResponEliminaUna delicia de pasta
Quin bon plat de pasta amb ingredients que s'acostumen a tenir a casa.
ResponEliminaPetons.
Quina cosa més bona!!! Me l'apunt!
ResponEliminaSe ve muy rico este plato de gnocchi, nunca los he probado.
ResponEliminaUn besote
la pasta siempre es una delicia
ResponEliminaUna manera ben bona de fer un àpat.
ResponEliminaUna ensalada estupenda.
ResponEliminaBesets
Que pasta más rica es una tentación soy fan de las pastas caseras es un plato que nunca falla una delicia,abrazos y abrazos.
ResponElimina