Ingredients
Ales de pollastre
Ceba
Assortits de bolets
Pebrot verd
Alls amb la pell
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi ranci
Preparació
Posar una paella al foc amb una mica d´oli d´oliva, mentre condimentar les ales de pollastre amb sal i pebre, quan l´oli estigui calent, daurar la carn per les dues cares a foc viu, baixar l ´escalfor i deixar que es cuinin, quan portin una bona estona regar amb un raig de vi ranci.
A part en una altre paella saltarem la ceba tallada, el pebrot a tires, els grans all amb la pell i els bolets, quan el pollastre hagi quasi reduir el suc i afegirem el saltat, remenar i deixar uns 10 minuts perquè els sabors s´uneixin, servir calent.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Estas alitas de pollo están magnificamente acompañadas, un plato muy completo, besos
ResponEliminaUn plat molt saborós per degustar amb els dits!
ResponEliminaQué bones les aletes, per llepar-se els dits i molt ben acompanyades.
ResponEliminaPetons.
Molt bones i amb el vi ranci més.
ResponEliminaUna abraçada
unes aletes semblants ens hem menjat avui per dinar!!! Que bones ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolaça
Venint avui cap a cas anava pensant amb ales de pollastre rostides, i ara vaig i hem trobo aquesta deliciosa recepta, gracies.
ResponElimina