http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=65
Ingredients
Cloïsses
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Pa ratllat
Un raig de vermut blanc sec
All i julivert picat petit
Preparació
Rentar les cloïsses dins d´un recipient amb aigua salada perquè treguin tota la sorra que podin portar i les obrirem al vapor.
Encendre el forn a 200 graus.
Farem una barreja amb la resta dels ingredients, ens te que quedar una pasta una mica espessa, i la bolcarem amb l´ajuda d´ una cullera per sobre de les cloïsses que ja tindrem obertes i col-locades a una safata de forn, fornejar uns 10 minuts, fins que ens quedi daurat el pa ratllat amb all i julivert.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Me anoto la receta nunca las he hecho al horno, besitos
ResponEliminaTienen que estar buenísimas aquestas cloisas, asi al forn. Las probare de hacer, aquí en Málaga tenemos la ventaja que hay muchas y ademas a muy buenos precios, no asi con los Rovellons, jajaja.
ResponEliminaUna abraçada. i bon fi de setmana.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
Bones, fácils i saboroses.
ResponEliminaUN CAP DE SETMANA FELIÇ XATA:)
Que manera más original de hacer las almejas, así al horno no he probado nunca, me gusta mucho tu receta y me la llevo.
ResponEliminaBesos.
Lola
Muy buenas esas almejas. Así no las había hecho nunca.
ResponEliminaAsí es que gracias por compartir.
Besets
Mare meva quin goig que fa aquesta llauna de cloisses... tenen que estar estupendes així al forn... apuntat el truqui. Petons,
ResponEliminaOstres al forn!!! No els hi preparat mai, m'ho apunto....
ResponEliminaPtns
Que grandes son estas almejas no?? Que buenas tienen que estar ñam , ñam!!
ResponEliminaBesos!!
Quin plat mes deliciós.
ResponElimina