TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 21 d’abril del 2012

Pastís Genovesa amb praliné de xocolate




La massa Genovesa (Genoise) es la meva preferida sobre totes les demés, aquesta recepta la faig així des de fa molts anys que un bon amic pastisser em va regalar "El formulario practico del pastelero" por Vilardell-Jornet, la seva primera edició va ser l´ any 1933, i jo en tinc de la l´any 1976, com diu el Sr. José Ramón   http://pasteleriamundodefantasia.blogspot.com.es/  es " La bíblia del pastisser", tant senzilla com deliciosa

* Font d´inspiració pel praliné de xocolate http://aishakandishablog.blogspot.com.es/ , en José comparteix amb nosaltres una bonica historia d´infantessa i un postres deliciós.

Ingredients
6 ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
( no porta cap tipus de llevat)
* Fet amb un motlle de 20 cm

Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega desfeta).

Fornejar a temperatura moderada ( 170 º ) en un motlle engreixat i enfarinat.( aquest motllo es de 20 cm )
* * * * * * * * * * *
Ingredients per fer el praliné de xocolate negra
75 grams de xocolate fondant
200 grams de nata 35 % m.g. (de muntar)
15 grams de mantega
2 cullerades de sucre

Preparació
Posarem un cassó al foc amb la nata i el sucre remenar fins que comenci a bullir, ara i afegirem la xocolate esmicolada i la mantega, seguir remenant fins que ens quedi la mescla consistent, treure del foc i reservar fins que es refredi.
 * * * * * * * * * * *

Ingredients per fer el praliné de xocolate blanca de cobertura
300 grams de xocolate blanca
200 grams de nata 35 % m.g. (de muntar)
40 grams de mantega

Preparació
Posarem un cassó al foc amb la nata quan comenci a bullir i afegirem la xocolate esmicolada i la mantega, seguir remenant fins que ens quedi la mescla consistent, treure del foc i reservar fins que es refredi.


Muntatge i decoració 
*Ametlles laminades torrades i flors de sucre

Tant senzill com tallar el pastís per la meitat i farcir-lo amb el praliné de xocolate negra, el tornarem a muntar i el cobrirem amb el praliné de xocolate blanca, posarem l´ ametlla a tot voltant i adornarem amb les flors de sucre.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

8 comentaris:

  1. muchas gracias por el enlace. Me ha hecho mucha ilusión que te hayas inspirado en mi "cubanito" a la hora de realizar el praliné, que espero que te haya gustado, y como en el silencio de los corderos "quid pro quo", yo te robo la receta de la masa genovesa, eah!. Por cierto, cómo me puedo hacer seguidor tuyo? no veo el enlace por ninguna parte. Pero no obstante, me pongo tu página en favoritos. Un besazo guapetona y de nuevo muchas gracias. Jose.

    ResponElimina
  2. Qué pinta más rica!!! Fantástica tarta, Bs

    ResponElimina
  3. Hola Susanna
    Molt bo aquest pastís. És cert que el formulario práctico del pastelero de Vilardell – Jornet, és la bíblia dels pastisser. En tinc un de la quarta edició de l'any 1962 (signat pel Vilardell)i un de la novena edició de l'any 2008
    Bona cuina

    ResponElimina
  4. Me asuste cuando vi tantos pasos, pero al leer no era complicado y la foto INVITA A COMER!! Besos!!

    ResponElimina
  5. Qué tarta tan deliciosa, me encanta. Besos

    ResponElimina
  6. Yo utilice la para genovesa para hacer una raerá y me encanto, menuda delicia tu tarta con ese praline, uhmmmm, me llevo un trocito, besos
    Milideasmilproyectos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...