Avui, ous de mil colors, que divertits veritat ?,....els varem portar a una Festa Familiar i tothom es va quedar molt sorprès, la veritat es que donaven un toc de color a la taula
Ingredients
Ous durs poden ser blancs i/o rossos amb la closca ( sense pelar)
* Depenent del color de la closca quedaran de diferents tons
Preparació
Tant senzill com bullir els ous i un cop freds acolorir-los al nostre gust, tot plegat ens robarà molt poc temps....i ja es pot veure el resultat, ideals per qualsevol festa o sopar, els i donareu una bona sorpresa.
Per internet actualment es molt fàcil de trobar d´aquestes pintures especials alimentaries.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ils sont superbes ces oeufs, leurs mélange de couleur et fantastique!
ResponEliminaBisous
¡¡ Qué preciosidad !! me encanta...aqui no existe esa bonita costumbre de regalar huevos de pascua a los ahijados....es una entrañable tradición que me gusta.
ResponEliminaBesitos y un buen fin de semana.
Que macos!!! tens la tota la rao... donen un toc de color precios!!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Ideales, yo también lo he hecho y han sido todo un éxito.
ResponEliminaBesos. Lola
Qué lindos, me encantan, una tradición muy bonita. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaqueden divertits!!!
ResponEliminaQue originales susana, ideales sobre todo para los niños que les llama mucho la atención los colores bst guapa
ResponEliminaESPECTACULARS!!!!!!!!!!!! petonets
ResponElimina