Fer la base de pastís al gust de la persona obsequiada, en el meu cas es el pastís de formatge preferit de la meva fillola )http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/02/pastis-de-formatge-gemma.html
llaminadures, ous de xocolate, figueretes de xocolate, plomes de colors...etc., aquesta es molt senzilla, com a ella li agrada , per cert , Gemma ja saps que tens la Mona garantida tota la meva vida
La cara de contenta que va posar quan la rebrà no te preu, doncs fins l´any proper
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Elle est magnifique cette mona pasqual, très joli, bravo!
ResponEliminaBisous
Me ha gustado mucho esta Mona, felicidades
ResponEliminaQuina sort té la Gemma de tenir una padrina tan maca com tu. T'ha quedat una mona molt xula i al gust de la teva fillola.
ResponEliminaPetons maca.
Te ha quedado preciosa, me encanta la tradición de las monas de pascua aunque por Sevilla no es habitual. Tu ahijada tiene que estar bien contenta con la madrina que tiene, vaya cosa rica que le has hecho!!
ResponEliminaBss
Clar que sí!!! al gust de qui la rep, així ha de ser. T'ha quedat molt xula i com tu dius les cares quan la reben paga tota la feina feta en escreix, oi??
ResponEliminaPetonets guapa
I qui no es va a posar a donar salts de felicitat davant aquesta mona?
ResponEliminaHola guapa!!!Quina mona-niu més maca!!! i amb calerons de xocolata.. ben contenta la fillola. Petons,
ResponEliminaSegur que estaría contenta, amb tanta delicdesa que li has posat, y de formatge...molt bona idea !!!
ResponEliminapetonets.
Por ver esas caritas de felicidad y sorpresa merece siempre la pena el esfuerzo, verdad ?...
ResponEliminaTe ha quedado preciosa.
Besinos.
Te ha quedado genial y tiene que estar deliciosa. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQueden ben curioses les monedes a la mona, no ho havia vist encara. És una tradició ben maca la mona i si és feta a casa aleshores la trobo fantàstica!!
ResponEliminammm que bona!! té una pinta sensacional!!! petons
ResponEliminaHola Susanna, que mona más bonita le has preparado a tu fillola, seguro que se puso la mar de contenta.
ResponEliminaUn petonet, guapa
Aquesta és original i diferent. No te pollet però sí ocellet.
ResponEliminaBona cuina