Una recepta senzilla, sana i deliciosa, doncs queda molt lleugera de greixos
Ingredients
Carbassó
Sal
Oli d´oliva
Ous
Preparació
Posarem una planxa a foc fort perquè ens agafi calor, mentre agafarem els carbassons i els tallarem a rodanxes primes, els passarem a una safata i les regarem amb un raig d´oli de oliva, quan la planxa ja estigui calenta els cuinarem pels dos costats uns minuts i reservem
Només ens falta batre els ous, barrejar el carbassó, salar al gust i fer la truita, hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
mm, tiene que eswtar deliciosa. un slaudo
ResponEliminaHola!!!!
ResponEliminaQue buena tortilla te has marcado!! Besos :)
¡Que rica! Me tomaría ahora un trocito, el hambre aprieta y viendo esta tortilla tengo todavía más.
ResponEliminaAbrazos.
que sana y deliciosa esta tortilla. Besitos
ResponEliminaMe encanta esta receta, digna de ser probada
ResponEliminaBona idea això de la planxa, Susanna! Petons
ResponEliminaEfectivament... molt senzilla i molt saborosa.
ResponEliminaRiquísima receta, todo lo que sean vegetales nos encantan, felicidades!!!
ResponEliminaM'agrada molt la truita de carbassó! Jo tb la faig molt semblant
ResponEliminaPetonets
No se m'hagués ocorregut de fer primer el carbassó a la planxa per fer una truita, segur que es deliciosa.
ResponEliminaHummm excellente cette omelette au courgette sont aspect et bien délicieux.
ResponEliminagros bisous et prends soin de toi!
Una tortilla de lo mas sana y natural!
ResponEliminaDoncs és una idea molt bona i sana, així no fas fregits i no tens tants remordiments de conciència... Provae!
ResponEliminaHola Susanna, buenisima tortilla.
ResponEliminaYa me comeria un trocito ahora mismo.
Un beso
M'agrada el carbassó a la planxa i segur que d'aquesta manera es molt més lleugera la truita.
ResponEliminaPetons.
Buenas tardes Susana. Sencilla como dices pero muy exquisita. Te ha quedado con una pinta muy apetecible. Me vendría de perlas para la cena de esta noche.
ResponEliminaUn beso Paco
buena idea y el resultado divino
ResponEliminapeto
Vaya tortillita rica, me gusta mucho y lo que más me gusta es que le dejas la piel, yo no sé por qué la gente pela los calabacines, con lo ricos que están enteros. Un besazo
ResponEliminaUna truita ben original, m'agrada molt!
ResponEliminasegur que el carbassó a la planxa fa que la truita sigui lleugrra y mes sana
ResponEliminaQue bé que ha d'entrar, crec que aquest cap de setmana caurà.
ResponEliminaUna abraçada