Ingredients
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Sal
Pebre
Un pot petit de tomàquet fregit
Una sípia grossa
Un pot de cigrons cuits
Espinacs ( si son frescos millor )
Un raig de cava, vi blanc o vermut blanc sec ( al gust del comensal i el tinguem al rebost)
Oli de oliva
Preparació
En primer lloc tallarem el pebrot i la ceba tot petit, sofregirem amb oli juntament amb els grans d´alls sense treure la pell.
Tallarem la sípia a tires, ( tipus tallarines) quan ja estigui el sofregit quasi fet la afegirem a la cassola , desprès de uns 10 minuts o regarem amb un raig de cava ( en el meu cas ) deixarem reduir, tot seguit i posarem els cigrons, que ja tindrem escorreguts i passats per sota la aixeta, el sofregit de tomàquet i els espinacs que tindrem nets i sense les tiges, tapar la cassola uns minuts perquè redueixin els espinacs, condimentar de sal i pebre al gust, cobrir just amb una mica d´aigua, deixar uns minuts que faci xup, xup, i llestos, tinc que dir que reposat encara està més bo.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Delicioso potaje y la verdad es que apetecen mucho estos días, besos
ResponEliminaM'agrada, quina bona pinta, et passo un tupper perque m'el omplis.
ResponEliminaPetons reina i bon cap de setmana.
Un plat molt complert i ben bo, aquest cap de setmana que farà fresqueta es un bona opció.
ResponEliminaUna abraçada
Un bon petit plat de pois chiches, j'adore!
ResponEliminaBisous
Qué plato más rico y más saludable, me llevo un platito que ya se acerca la hora de comer!
ResponEliminabesos
Doncs jo estic fent cigrons, però ja en format amanida. Es veu que la primavera ja m'ha fet canviar el xip :)
ResponEliminaMuy rico, la sepia siempre da un toque especial a los platos! 1 besin
ResponElimina¡Qué plato tan completo! Seguro que el cava le da un toque perfecto
ResponEliminaBon cap de setmana Susanna!!!!!
Un plato de cuchara divino.
ResponEliminaBuen día
Una combinació boníssima i ben sana!
ResponEliminaUna combinacó boníssima i ben sana!
ResponEliminaquina combinaciò mes bona
ResponEliminaM'encanta els cigrons i els espinacs, i si a més van acompanyadets de peixet..molt millor!!!
ResponElimina