Ingredients
Un pollastre sencer sense ossos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Unes fulles de llorer
Unes branques de Romaní
Un cap d´alls amb pell
Unes cebes petites
Uns tomàquets
(Pel farcit, botifarra crua, prunes i pinyons)
Un vas de vi ranci
Fruita fresca del temps
* Podem demanar al carnisser que ens faci la feina de treure els ossos i farcir-lo.
Preparació
Posarem el forn a 200ª que comenci a escalfar-se.
Condimentarem el rodó de pollastre amb sal i pebre al gust i el daurem en una cassola durant uns minuts, quan comenci a agafar color el retirarem del foc, i el posarem a una safata de forn juntament amb les cebes tallades però senceres, el cap d´alls amb la seva pell, els tomàquets amb pell i tallats pel mig, un generós raig de oli d´oliva, les fulles de llorer i la branca de romaní, ara que ja tenim el forn calent baixem la temperatura a 180 º i deixarem coure durant una hora i mig aproximadament, de tant en tant anirem regant el pollastre amb el suquet que va quedant a la safata, a mitja cocció i afegirem el vas de vi ranci, si veiem que les cebes i el cap d´alls ja estan a punt o podem treure del forn i reservar.
Un cop cuit deixar refredar per poder tallar-lo sense problemes, es pot fer amb antelació a l´hora de menjar-lo, reservarem també el líquid resultant de la cocció un cop colat.
Al darrer moment només tenim que fer les porcions i escalfar-les al microones uns minuts junt amb les cebes i els alls, regarem amb el suc de la cocció per sobre i servim acompanyat de fruita fresca del temps
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
mmmmmmmmmmm..gustosissimo!!!
ResponEliminaESTA FANTÁSTICO, ATÉ FIQUEI COM FOME.
ResponEliminaBJS
un menjar de "diumenge"
ResponEliminaHola!!
ResponEliminaUna receta deliciosa.
Un besazo
Susanna, que booooo
ResponEliminaM'agada l'acompanyament amb fruita fresca, no ho faig mai. Ho provaré!
ResponEliminaQué rico Susanna.
ResponEliminaUna delicia.
Un beso
Maria Pilar Marta Arbues Arbues
ResponEliminaPara En Roc a la Cuina
Que rico el pollastre, la tarta también pero como estoy a dieta, la he mirado poco.
http://cocinica-cocinica.blogspot.com.es/
Se ve delicioso, me dieron muchas ganas de comerlo.
ResponEliminaQue deliciós m'encanta, jo faig el tradicional pollastre farcit amb prunes, panses i pinyons.
ResponEliminaUn pollastre de lo més apetitos, buenísim.
ResponEliminaBesets