Ingredients
500 grams d´arròs
Musclos
Cloïsses
Sípia o calamar
Galeres
Gambes
Pebrot vermell
Un pot de tomàquet fregit
Sal/pebre
Ceba /alls
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Aigua o brou de peix ( al gust)
All i oli
Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.
Posar les cloïsses amb aigua salada perquè treguin la sorra que normalment porten dins i reservar
Sofregir amb oli d´oliva tot els ingredients restants,( jo o faig tot per separat ) al final afegim el tomàquet i el raig de vermut, remenar una estona, condimentar amb la sal i el pebre i deixar reduir una mica.
Per últim afegir l ´arròs i el brou o aigua calenta, bullir uns 15/20 minuts dependrà del tipus d´arròs , al final posarem les cloïsses, els musclos, i a la taula.
Acompanyar d´un bon all i oli
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Apa Susanna!! quina bona pinta que té aquest arrosset, amb el que ens agrada a nosaltres!! Hem de comprar galeres i fer un platet com el teu!
ResponEliminaEns alegra molt tornar-te a veure pel 15, moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Ummmmmmmm.... que rico platito te ha quedado de 10!!
ResponEliminaBesitos!!
Arroz con mariscos es lo más rico me encanta luce muy tentador ,abrazos y abrazos.
ResponEliminaLes galeres fan un arròs molt gustós! Per mi, sense l'allioli però, je je je... ;)
ResponEliminaUn arròs ... boníssim! de diumenge!!! No puc veure les fotos, no se si és un problema meu. Petons
ResponEliminaNo fa gaire vaig tastar un arròs fet només amb galeres i era bonissim, un gust espectacular. Enhorabona per la recepta!
ResponEliminaJoan
Les galeres donen un suc molt bó a l'arròs. A mi m'hi agrada posar-m'hi allioli perquè barrejat amb el suc de peix queda boníssim l'arròs!! :-)
ResponEliminaPetonets
Un arròs molt bo, tots els ingredients lliguen molt bé, m'ha sorprès el vermut ha de quedar molt bé.
ResponEliminaUna abraçada
Hola Susanna! vaya pinta tiene el arroz, aunque yo cambiaría las galeras por otro marisco, pues no me gusta mucho. Aún así tiene un aspecto fantástico!
ResponEliminaUn beso!
BON DIA!
ResponEliminaCoincidim amb l'arros, uinat diferent pero.......
amb galeres.
Les galeres estan triunfant en aquest repte amb arrós... que bones, i quin gustet més bo deixan anar a l´arrós.!! A gaudir!!! petons i bon diumenge.
ResponEliminaMe gustan muchísimo las galeras, por lo tanto el arroz también y con todos los demás ingredientes que has puesto, es un lujo.
ResponEliminaPetonets
Hola Susanna, que arroz más rico.
ResponEliminaMe vendria a tomar un platito con mucho gusto.
Besitos
Vaya galeras, el arroz exquisito, pero yo es que aquí en Murcia las galeras las veo poco o nada.
ResponEliminaY me encantan el sabor que tienen.
Besets
M' has rematat perquè amb all i oli no l´he provat mai sempre hi poso a la fideuà. Deu quedar molt gustós amb el vermut.
ResponEliminaUn arròs gustosissim!!! les galeres hi donen un gust especial! m'agrada molt!
ResponEliminaMi apunto !!!!quan es el próxim ???? ufff !!!!!quina pinta !!!!
ResponEliminaCon lo que me gusta el arroz, me has conquistado con éste tan exquisito!!!!
ResponEliminaun besazoooooooo
Les galeres donen un gust boníssim a l'arros, te una pinta que nyam nyam, m'encanta l'arros.
ResponEliminaBuffs!!! amb el gustet que hi donen les galeres!!1 Ha de ser deliciós però jo l'alli oli no.... jejeje..
ResponEliminaPtns
Aquests arrossos mariners m'agraden molt i les galeres quan les trobo les compro donen molt bon sabor, tant al arròs com al brou de peix.
ResponEliminaPetons.