Una proposta ràpida de preparar per tenir un bon àpat, calent i saborós.
Ingredients
Arròs bullit (que podem tenir preparat amb antelació)
Unes patates bullides ( que també poden estar fetes abans )
Formatge ratllat cremós ( al gust )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ous
Unes rodanxes de xoriço
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
En primer lloc aixafar lleugerament les patates bullides amb una forquilla, barrejar amb l´arròs bullit i ou batut, ens te que quedar espès, condimentar amb sal i pebre al gust, posarem unes gotes d´oli d´oliva a la base de unes cassoletes de fang i tot seguit les omplirem amb l ´arròs, cobrir amb formatge ratllat i decorar amb un tall de xoriço.
Fornejar fins que ens quedin daurades per sobre, servir al moment.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
El xoriço ha de donar-li un puntet de gust molt bo. Ho millor es que sont ingredients que no falten mai a les cases.
ResponEliminaPetons.
Un plato sencillo y calórico, pero para aprovechar estupendamente y templar el cuerpo, porque hasta el cuarenta de mayo... Un besote.
ResponEliminaQué rico, una manera estupenda de aprovechar sobras. Buen finde
ResponEliminacrec que es un dinar super complert, l'arros i la patata ens aportaran un extra d'energia. a mes son coses que sempre tenim per casa. bonissim amb el xoriçet i el formatge gratinat.
ResponEliminaqué rico se ve y muy fácil de hacer
ResponElimina¡Que bó! y fácil. Además son ingredientes que siempre tenemos en casa.
ResponEliminaEl xoriçet le dará muy buen sabor y por una rodajita...no pasa nada.
Besets
Que bueno,me gusta y las cazuelitas de barro tambien.... en unos minutos me voy a fb y nos vemos alli tambien????? en "me gusta"
ResponEliminaSe me olvido..... quedas añadida a mi blog roll......para ver todas tus publicaciones las cuales de momento tengo tiempo de seguir a diario.....
ResponEliminaSusanna guapa,una proposta molt deliciosa,no sa ma vera ocurrit pero la veritat que pinta exquisitament i m'agrada molt.
ResponEliminaUn petonet ben gran i bon cap de setmana guapa.
l'arros i la patata, amb al xoriço, bonissim
ResponEliminaohhh....una propuesta exquisita calórica especial para hoy hace mucho frío el detalle del chorizo esta estupendo,abrazos y abrazos.
ResponEliminahola llegó mi comentario??abrazos.
ResponEliminaRápido y rico, me gusta besos
ResponEliminaAnda que con estas cazuelicas mi hijo me hace la oooolaaaaa...jejeje
ResponEliminaque buena Susanna!!
Mmmmmm!! El tall de xoriço m´ha enamorat.
ResponEliminaBo, bonic, barat i facilíssim, què més podem demanar?
ResponEliminaQUé buenas y qué fáciles!!
ResponEliminaQué ricoooooooooo, y con ese choricito!!!!
ResponEliminaun besazoo
M'encanta el xoriço es una bona opció, s'haurà de provar.
ResponEliminaUna abraçada
que simple de preparar! la verdad es que sí, es super rápido. y el agregado del chorizo le debe aportar un gustito particular.
ResponEliminaNo, desde aquí arribe la oloreta !!!!, genial !!!!!!
ResponEliminaPetonets.
delicioso
ResponEliminaUna manera original de menjar arros i patates, no o he probat mai, be m'ho apunto, gracies.
ResponElimina