En una altre entrada de fa temps vaig posar aquest article que avui torno a repetir, doncs segur que ni han moltes persones que no el van llegír, a més de nous visitants d´altre parts d´aquest preciós planeta blau que hem de cuidat, respectar i estimar, que no saben de que parlem al dir "gules"
Les gules son una imitació artificial de l´ autentica anguila , la idea va ser creada i patentada en els anys 80 per una empresa espanyola , arrel de que les captures d´anguila viva va començar a flaquejar per accès de pesca, a més de que el seu preu era tant card que només arribava a una minoria de mercat.
La pasta de la gula no es res més que carn de peix blanc, farina de blat ó fècula d´arròs , clara d´ou,....i algun altre ingredient que no sabem....ni expliquen,...li donen la forma....i a vendre....sembla ser que aquesta industria mou molts mil.lions d´euros a l´any, i el més important que dona feina a molta gent.
Gules del Nord
Sal
Oli d´oliva
Alls laminats
Bitxo vermell sec ( guindilla roja, en espanyol )
Preparació
Posarem l´oli al foc quan estigui calent i sofregirem els alls laminats i els petits bitxos, quan ja comencin a agafar color, abocarem les gules, condimentar al gust , saltar uns minuts, i al plat, servir calentes i al instant
* Un petit truc, si un dia anem al mercat i estan ve de preu, es poden congelar sense problemes i sempre tenim un recurs al congelador per solucionar un àpat.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, m'agraden les gules ja ho saps, de fet el meu sopar del "BARÇA", va ser remenat de gules i ou
ResponEliminaYa casi me gustan más las gulas que las angulas. Así quedan muy ricas.
ResponEliminaBesets
Qué ricas!! siempre son un acierto. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaUna tapita de estas gulas con una buena cervecita
ResponEliminay Susanna ¡¡¡¡ qué nos quiten lo bailao!!!!
Besotes guapisima
FICOU UM EXCELENTE PRATO,GOSTEI MUITO.
ResponEliminaBJS
Interessant recordatori, Susanna. Petons
ResponEliminaAmb all i bitxo queden molt bones! Jo avegades els hi afegeixo gambes.
ResponEliminaUna abraçada
Susanna, je n'ai j'aimais goûter, mais à juger par sont aspect sa doit être délicieux, gros bisous à toi!
ResponEliminaMe encantan las gulas así, hace poco supe que se llaman "gulas a la bilbaína", en imitación del plato original, que son las angulas a la bilbaína. Como yo soy pobre pero gurmet, las gulas así me parecen un plato estupendo. Un besote.
ResponEliminaEs com més m'agraden les gules, les fem d'aquesta manera pel vermut.
ResponEliminaPetons.