Ingredients
Llom de bacallà
Un cap d´alls
Patates
Pèsols
Un pot de tomàquet triturat
Una ceba
Una fulla de llorer
Una mica de farina
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Oli de gira-sol per fregir les patates
Preparació
En primer lloc enfarinarem una mica els lloms de bacallà i passarem per la paella amb oli d´oliva, quan comencin a agafar color, retirar i reservar.
Pelar i tallar les patates ( jo les esparraco) les fregirem amb oli de gira-sol, i també les reservem ben escorregudes.
Farem un sofregit amb la ceba, el tomàquet i els alls, quan estigui quasi fet o regarem amb un raig de vermut i deixarem reduir, ara afegirem el bacallà, les patates, els pèsols i la fulla de llorer, remenar tot i cobrir amb aigua, condimentar amb sal /pebre, deixar una estoneta que faci xup, xup, servir calent, cop tot plat de cassola fet amb antelació queda més gustós.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Noia no pares quins plats més bons. Tinc el bacallà abandonat, aquesta es una bona excusa per posar-m'hi.
ResponEliminaUna abraçada
que ricas para hoy con el dia tan frio que tenemos. GBesitos
ResponEliminaEl bacallà no m'agrada gaire, però la mateix recepta amb llucç, amb salmó o amb rap m'encantaria!
ResponEliminaWuouw! quelle délice, ce plat me plait beaucoup sont aspect est fantàstique!
ResponEliminaBisous
Qué rico...me encanta el bacalao y esta receta es sencillamente deliciosa. Besos
ResponEliminaui, que bo! m'encanten aquestes receptes, les de tota la vida, són un valor segur!!!
ResponEliminai ja veig que no pares, amb aquests pastissos que ens regales.... espero que tinguis molt d'èxit!
una abraçada,
Una recepta molt cassolna, en recorda la meva avia.
ResponEliminaPetons.