http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=13
Ingredients
3 ous
1 iogurt natural cremós
2 mides del vas del iogurt de sucre ( una la posarem dins i l´altre per la cobertura)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
1 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
1 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1 pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
Ametlles laminades
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
Ametlles laminades
Xocolate desfeta ( a la tassa )
Un pessic de sal
Unes cireres confitades
Un pessic de sal
Unes cireres confitades
Preparació
Per començar posarem el forn a 180 graus.
Ara tamisarem la farina junt amb el llevat i reservar.
Batre el ous amb la pell de llimona i un vas de sucre, sense oblidar el pessic de sal, fins que ens quedi textura pomada, afegir poc a poc l´oli sense deixar de remenar, desprès el iogurt i per últim la farina que barrejarem molt suaument perquè la massa no perdi tot aquest aire que li hem donat amb tant d´amor, fins que i quedi tota incorporada.
Abocar la massa a un motlle untat amb mantega i enfarinat, o be folrat amb paper vegetal, ensucrar per sobre amb el sucre restant i sembrar d´ametlles laminades.
Fornejar uns 40 minuts (dependrà del vostre forn i de la mida del motlle escollit), deixarem refredar sobre una reixeta.
Al moment de servir a taula farem les porcions que regarem amb xocolate calenta i adornarem amb una cirera confitada.
Truc:
Podem tenir sempre xocolate desfeta al moment, tant fàcil com, preparar-ne per exemple un litre i guardar a la nevera dins d´una ampolla blanca ( de les de la llet) ben tapada, quan ens vingui de gust una tassa només em d´escalfar-la uns instants al microones.
Bon profit
Ara tamisarem la farina junt amb el llevat i reservar.
Batre el ous amb la pell de llimona i un vas de sucre, sense oblidar el pessic de sal, fins que ens quedi textura pomada, afegir poc a poc l´oli sense deixar de remenar, desprès el iogurt i per últim la farina que barrejarem molt suaument perquè la massa no perdi tot aquest aire que li hem donat amb tant d´amor, fins que i quedi tota incorporada.
Abocar la massa a un motlle untat amb mantega i enfarinat, o be folrat amb paper vegetal, ensucrar per sobre amb el sucre restant i sembrar d´ametlles laminades.
Fornejar uns 40 minuts (dependrà del vostre forn i de la mida del motlle escollit), deixarem refredar sobre una reixeta.
Al moment de servir a taula farem les porcions que regarem amb xocolate calenta i adornarem amb una cirera confitada.
Truc:
Podem tenir sempre xocolate desfeta al moment, tant fàcil com, preparar-ne per exemple un litre i guardar a la nevera dins d´una ampolla blanca ( de les de la llet) ben tapada, quan ens vingui de gust una tassa només em d´escalfar-la uns instants al microones.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
hola Susana , recién conozco tu blog, pero claro tengo que poner el traductor, jjaj tienes unas recetas muy buenas, me quedo aquí
ResponEliminabs
En vull un trosset per postres ara per dinar Ummmm
ResponEliminaPetons
Susanna , venia a darte las GRACIAS por tu felicitación y me encuentro con ésta rica tarta ... con el chocolate calentito ... madre mia ! hummm
ResponEliminaBesitosss.
Susanna ce gâteau avec ce coulis de chocolat hummm une vrai tentation, bravo!
ResponEliminaBisous
Hola Susanna
ResponEliminaYa mepuedes mandar un trozo parala merienda como el de la foto con chocolate y todo eh?
QUE PINTA!!!
Bss.
OOOhhhhh Susana,a mi ese chocolare cayendo a chorretones,me puede....ooooohhhhh que salivo a chorro yo....
ResponEliminaUn abrazo reguapa,que te tengo abandonada,pero como a todos,eh!
el tiempo me persigue.
simplemente delicioso ! esta para comerselo ! besitos
ResponEliminala coca que sempre queda bona, i amb xocolata, ummmmmmmmmmmmmuna delicia
ResponEliminaEsta coca tiene una pinta que dice...cómeme.
ResponEliminaBesets
Nena irresistible con ese toque de chocolate calentito. Tiene que estar más que rica!!!
ResponEliminaUn besito y bun fin de semana,
Susanna, tu quan tornes tornes amb la força d´un terratremol,oi??? Com se t´acut explicar el truquet de la xoco...la meva operació bikini se´n va en orris!...Quina recepta!
ResponEliminaQUE MARAVILHA DE BOLO E COM ESSA COBERTURA FICA BEM GULOSO.
ResponEliminaBOM FIM DE SEMANA
BJS
Amb xocolata o sense, m'el menjaría ben de gust.
ResponEliminaPetons.
Quina delicia !!!!!!!!!tan esponjos que deu ser !!!!!
ResponEliminapetonets .
Maria Pilar Marta Arbues Arbues
ResponEliminaPara En Roc a la Cuina
Me gustan los tres platos.
http://cocinica-cocinica.blogspot.com.es/