Prepararem una samfaina boníssima, baixa en greixos i lo millor, en un pim, pam...
Ingredients
Albergínia escalivada
Alls picats
Carbassó
Ceba escalivada
Pebre
Pebrot escalivat
Tomàquet fregit
Sal
Unes gotes d´oli d´oliva
Preparació
Posarem tots els ingredients tallats petits ( menys el tomàquet fregit ) en un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire i...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 180 - uns 15 minuts amb un "xuxu" d´oli, donar la volta de tant en tant, dependrà del vostre gust.....quan ja tinguin color i afegirem el tomàquet fregit, remenar, coure uns 10 minuts més.....i ja està
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna