Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 29 d’abril de 2010

BLAT TENDRE FREGIT AMB GUARNICIÓ D´ESPÀRRECS

INGREDIENTS

BLAT TENDRE MARCA NOMEN
OLI D´OLIVA
SAL PEBRE
ESPÀRRECS



BULLIR EL BLAT AMB AIGUA I UNA MICA DE SAL +PEBRE , 20 MINUTS ( ENCARE QUE EL PAQUET EN DIU 10 MINUTS I QUEDA CRU), ESCORRE I SOFREGIR A LA PAELLA AMB UNA MICA D´OLI D´OLIVA.


POSAREM ELS ESPÀRRECS EN UNA CASSOLA AMPLE AMB LA PROPORCIÓ D´UNA PART D´OLI D´OLIVA PER 2 PARTS D´AIGUA , TAPAR I DEIXAR REDUIR EL LIQUID FINS QUE QUEDEN DAURATS

MUNTAR EL PLAT I A GAUDIR D´UN BON ÀPAT

BON PROFIT

22 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmmmm, molt bó, estàs recuperant el temps o tot aixó es el teu sopar d' avui. Ja m' explicaràs com t' ho vas passar.
    Petons.

    ResponElimina
  2. M'agradaria tant provar-ho!!,sembla molt i molt bo!A reveure Susanna!

    ResponElimina
  3. Hola Susanna que plat més bó i sà has preparat, t'he s¡de esser un luxe menjar aixó, que combinaçió més bona.
    patonetss macaa

    ResponElimina
  4. Mai he menjat blat d´aquesta manera, i te una pinta deliciosa. Ho probaré!.
    Un peto.

    ResponElimina
  5. Ara hem d'aprofitar el moment espàrrec. En tinc a casa, però no tinc blat tendre. Potser al Bonpreu en venguin, que sól haver-hi de tot. Si en trovo ho provarè.

    :))

    ResponElimina
  6. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    JO NOMÈS EL TROVO EN EL CAPRABO, DE BON PREU PER LA MEVA ZONA NO NI HA CAP, PER TANT NO SE SI EN VENEN, VAL LA PENA QUE EL PROVIS, SEGUR QUE T´AGRADA MOLT, A CASA EL I ENCANTA A TOTHOM..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA NATI, GUAPA TU

    EL BLAT TENDRE ES POTS CUINAR QUASI IGUAL QU´EL ARRÒS, A CASA ELS I ENCANTA

    BON FI DE SETMANA I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE TU DIUS, ES BO, SANO, RAPID, BARAT

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Mai no m'hagués passat el del blat tou. Hi haurà de posar les piles.

    ResponElimina
  10. GRACIES SUSANNA !!!!!! ja sé que fer amb el blat,ole,ole.
    Tinc una bossa i no sabia que fer en ell.
    Molts petons mestre!!!

    ResponElimina
  11. Me encanta los esparragos y con trigo tienen que estar riquiiisimos,un besazo y que pases un buen fin de semana.

    ResponElimina
  12. susanna, disculpa pero no puedo seguirte con todos los platos que elaboras, posiblemente es que he quedado como el viejo tren botijo.jajaja,
    el plat de blat que has preparat es molt sugerent.......paco

    ResponElimina
  13. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    EL BLAT ESTÀ MOLT BO, I POTS FER M0LTS PLATS, QUASI COM SI FOS ARRÒS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA MARIA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE TODO ESTÁ TAN RICO,..HUMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    DONCS, SEGUR QUE T´AGRADA TANT QUE REPETIRÀS, JE,JE, NI HAN MES DE RECEPTES DE BLAT TENDRE, PEL MEU BLOG..BUSCA I REMENA NENA COMO DIU LA NOSTRE MARIA....NI HA UNA AMB MOSCLOS QUE TAMBÉ ESTÀ MOLT BONA...

    PETONETS, MOLT, MOLTS
    SUSANNA

    ResponElimina
  16. Hola Susanna!! leí lo que escribiste en mi blog, creo que ahora lo active -soy nueva en esto, espero que si- y estuve viendo tus recetas, voy a probar alguna y después te cuento.
    Cariños!
    Clau.-

    ResponElimina
  17. HOLA OTEADOR, QUE TAL ?

    DONCS ESTÀMOLT I MOLT BO, A CASA EN GASTEM QUASI CADA SETMANA, ELS I ENCANTA ,SEGUR QUE T´AGRADA


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA CLAU, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, ESPERO QUE TE GUSTEN MIS RECETITAS,...

    HE ENVIADO UN MENSAJE DE PRUEBA A TU CASA, Y SI,...YA LO TIENES SOLUCIONADO, FUNCIONA,.MEJOR ASÍ, VERDAD ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    PER SI VOL PROVAR-LO, JO NOMÉS EL TROVO A CAPRABO, I ES DE LA MARCA NOMEN,...


    MIL PETONETS, I BON CAP DE SETMANA
    SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA ANNA, GUAPA TU

    SAPS ?, HE TINGUT ¡UNA SETMANA MOLT EMBOLICADA,I QUAN ARRIVABA LA NIT JA NO PODIA AMB LA MEVA ANIMA, NOMÈS VOLIA UN LLIT CARAI, TING MOLTS PLATS FETS, PERÒ FALTA DE TEMPS PER POSAR-LOS,...

    EL DIA DE SANT JORDI...MOLT I MOLT BE, LACÓN, EMBOTITS ,MARISC, EMPANADA, BON VI, BON PA GAITES..UN SOPAR MOLT GUAPO DE VERITAT,....PER CERT I HAVIEN PARADETES DE PRODUCTES DE GALICIA, I VAIG COMPRAR UN BOTILLO,....UN DIA D´AQUEST EL CUINO,.JA T´EXPLICARÈ..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Susana, estupendo plato. Supongo que echando mantequilla sobre el trigo y colocando los espárragos encima también saldrá bueno. Gracias por esta receta. Un saludo.

    ResponElimina
  22. HOLA MEG, GUAPA TU

    SUPONGO QUE SI, SI TE GUSTA CON MANTEQUILLA, LA VERDAD ES QUE EN CASA LES GUSTA MÁS EL ACEITE Y QUE SEA DE OLIVA DE LA BUENA,...

    MIL PETONETS, Y BUEN FIN DE SEMANA
    SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...