Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’abril de 2010

Musclos amb vinagreta de tomàquets secs






















Ingredients
Musclos
Un raig de vi especial de cuina ( ó vermut blanc sec )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquets secs que haurem tingut en remull amb oli d´oliva millor des del dia abans )
Vinagre de Xères o al cava
Fuller de llorer

Preparació
Primer de tot preparar la vinagreta, en un recipient posarem un bon raig d´oli d´oliva, un raig de vinagre, sal, pebre, els tomàquets ...triturar tot i reservar.

* Aquest pas també el poder fer amb antelació.

Posarem els musclos al foc en una olla, regar amb un raig de vi o vermut, posar un parell de fulles de llorer, tapar l´olla i deixar uns minuts perque els musclos s´obrin, retirar el foc, treura una closca i passar.los a una planxa que ja tindrem calenta al foc, coure uns 10 minuts  i emplatar.

Amb una cullera o biberó de cuina regarem els musclos amb la vinagreta que tenir reservada i servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 





12 comentaris:

  1. Hola Susanna, per anar obrint boca.Sont la mar de tentadors.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU

    CALLA, CALLA, QUE QUAN FAIG COSES D´AQUESTES LES TING QUE DEIXAR A LA CUINA FINS EL DARRER MOMENTS, DONCS, SI NO, QUAN JO ARRIVO JA NO QUEDA RES,...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Hola Susanna,

    Magnífic musclos. Els havia tastat de mil maneres però mai amb una vinagreta tan especial.

    Gràcies per descobrir-me'ls!

    ResponElimina
  4. Una forma molt diferent de prepara musclos, però duen d’estar molt bons, queden anotats.
    petons

    ResponElimina
  5. HOLA SION, GUAPA TU

    BONS ?, BONISSINS, QUAN ELS FAIG LITERALMENT VOLEN,
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. They look so tasty and usually I just eat them with lemon and a little hot sauce this however looks soo delicious.

    ResponElimina
  7. HELLO, SHELLSEA

    WELCOME TO MY KITCHEN, I HOPE YOU LIKE MY RECIPES ARE
    SIMPLE homey, uncomplicated AND DELICIOUS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA SARA, GUAPA TU

    AQUETS TOMÀQUETS SECS, DES DE QU´ELS VAIG DESCOBRIR, LA VERITAT ES QUE ELS FAIG SERVIR MOLT,

    SEMPRE TING UN POT AMB OLI I TÒMAQUETS, A MÉS AQUETS OLI PER FREGIR, PER AMANIR,..LI QUEDA UN SABOR DELICIÒS I VERMELLET, QUE PER DECORAR PLATS QUEDA MOLT MACO,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Ummmmmmmm! que bons Susana!!!
    El més bo dels meus estiuet!!
    un petó guapa

    ResponElimina
  10. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    QUEDEN MOLTS BONS, PERÒ SAPS, ENCARE QUE NO SIGUI ESTIU,...HUMMM, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. Ostres si, tens raó estan de mort sempre i així com els has fet
    a més pots menjar els que vulguis mmmmmMmm!, però no em treguis la il.lusió que arribés, triga tant que cada vegada que veig un raig
    de sol penso en l'estiuet ... jeje! un petonet

    ResponElimina
  12. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    A MI EL QUE MÉS M´AGRADA ES LA PRIMAVERA I L ´ESTIU,...EL FRED I JO NO SOMS PAS COMPATIBLES...
    AMB LO MACO QU ´ES EL BON TEMPS,...EL DIA MÉS LLARG, ELS OCELLETS QUE CANTEN, LES FLORS DE MIL COLORS PER ARREU...NO FÁ FRED, QUE BÉ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...