
INGREDIENTS
1 L.LAMINA DE PASTA DE FULL
SUCRE
SÈSAM
ESCALFAR EL FORN A 200.
1.- ESTIRAR LA PASTA DE FULL SOBRE EL MARBRE DE LA CUINA, SENSE TREURE LA FULLA DE PAPER VEGETAL QUE PORTA
2.- AGAFEM LES DUES PUNTES I DOBLEGAR-LES FINS ARRIBAR A LA MEITAT DEL FULL , AMB L´ AJUDA D´UN GANIVET MARCAREM EL CENTRE EN UN COSTAT , I TORNAR A ESTIRAR-LA
3.- ENSUCRAR TOTA LA SUPERFÍCIE + ESCAMPAR GRANES DE SÈSAM , TOT SEGUIT AGAFAR LES DUES PARTS I UNIR EN EL CENTRE , ENSUCRAR + SÈSAM , I AMB L´AJUDA D´UN CORRÓ DE CUINA ,APLANAR UNA MICA SENSE FER FORÇA.
3.- ALTRE VEGADA LA MATEIXA OPERACIÓ, AGAFAR LES DUES PARTS I UNIR-LES AL MIG, TORNEM A POSAR-HI SUCRE + SÈSAM I AMB EL CORRÓ ,ALTRE VEGADA APLANAR..
4.- I AIXÍ FINS ARRIBAR A UN MOMENT QUE JA NO PODREM FER-HO, AMB LES MANS I SENSE TREURE EL PAPER VEGETAL, AJUDAR A QUE QUEDI TOTA LA PASTA COM UN TUB,....
5.- ARÈ SI, TREURE EL PAPER VEGETAL I AMB UN GANIVET ANIREM TALLÀN RODANXES 1 CM. QUE COL·LOCAREM EN UNA PLACA DE FORN FOLRADA AMB EL PAPER VEGETAL QUE EM TRET DE LA MASSA, ENSUCRAR + SÈSAM , AMB L ´AJUDA UN VAS LES APLANAREM UNA MICA PERQUÈ QUEDI EL SUCRE AGAFAT.
FORNEJAR 15 MINUTS , TREURE UN MOMENT DEL FORN I DONAR LA VOLTA A LES PALMERES, I FORNEJAR PROP 5 MINUTS MÉS PEL ALTRE COSTAT.
( FER ATENCIÓ AL FORN, JA QUE TOTS SON DIFERENTS )
DEIXAR REFREDAR, SI ES POT,..I MENJAR,,,QUE BONES...
BON PROFIT
Amb el sèsam no las he probat, però lo més difícil de aquesta recepta es deixarles refredar, impossible.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÀN DELICIOSES, ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..I DESAPAREIXEN EN UN SOL PLIS....JE,JE
ES EL QUE I HA ( AIXÒ ES LA MILLOR PROVA DE QUE SON MOLT BONES )
PETONETS SUSANNA
je fais aussi les palmiers.
ResponEliminaC'est très bon.
A bientôt.
Excel lent palmeretes i meravellosa explicació de la seva forma de realitzar-la.
ResponEliminaUna salutació de PASTISSERIA MÓN DE FANTASIA
A bueno... que palmeritas mas ricas y si les sumamos el sésamo... imperdibles... hay que probarlas... aunque no creo que me salga en un "plis, PLAS, .." pero vamos a intentarlo...jeje
ResponEliminaBesitos
NUNCA LES HE PUESTO LA SEMILLA DE SESAMO PARA LA PROXIMA SE LAS PONDRÉ PARA PROBARLAS, GENIAL.
ResponEliminaES QUE SON TAN RICAS Y CADA QUE PASA UNO POR LA COCINA SE COME 2 O 3 JEJE
MUCHOS BESITOS
Qué buenas estas palmeritas Susanna!!
ResponEliminaFijate, nunca le había puesto sésamo..,las tendré que probar así.
Mil besotes.
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaYO UTILIZO MUCHO EL SÉSAMO, ESTÁ MUY RICO, EN EL PAN, EN TORTAS, EN ENSALADAS TOSTATITO,EN POSTRES....
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaPOR MAS QUE HAGAS DESAPARECEN EL MISMO DIA,...EL OTRO DIA LLEGA MI HIJO Y LE DIGO, MARC, EN LA COCINA HAY GALLETAS, ( RESULTA QUE FUÍ AL SUPER Y COMPRE UNA CAJA DE " MARIAS "..), SE VA RAPIDAMENTE A LA COCINA, Y REGRESA AL INSTANTE CON CARA DE DECEPCIÓN Y DICE,...PERO SI NO SON DE LAS TUYAS, Y SE FUÉ POR DONDE VINO, SIN NI MIRARSELAS,...
ESTO ME HIZO FELIZ, DE VERDAD
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE SI NENA,...EN UN PLIS, PLAS, SOLO TIENES QUE IR PLEGANDO LA MASA POR LOS DOS LADOS SOBRE SI MISMA, AZUCAR+SÉSAMO+ RODILLO,...VERÁS QUE EXITO,....EN CASA NO DURAN NADA, DE NADA
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. JOSÉ RAMÓN
ResponEliminaESTIG MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA, I FELIÇ PER LES SEVES PARAULES, DONCS VENÍN D´UN GRAN MESTRE PASSTISER ES TOT UN HONOR PER MI..
MIL PETONETS ENSUCRATS SUSANNA
HOLA NADJIBELLA
ResponEliminaCes cookies sont vraiment très riche, trop
VOUS POUVEZ CHANGER DE SESAME POUR amandes, noisettes grillées ET UN PEU Broyage,
Bonjour à BIENTÔT
PETONETS SUSANNA
mmmmmmmmmmm..che golosi!! complimenti!
ResponEliminagrazie della tua visita!! a presto!
susaneta, me has fét pols en els palmeretes, en lo que m´agraden, qui-na pressiosi-tat de dols..........paco
ResponEliminaHola Susana, si te queda alguna, para mi que con un cafe ya meriendo, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE PER LO FACILS QUE SON DE FER, EL RESULTAT ES MAGNIFIC...
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SE DESINTEGRAN CON RAPIDEZ EN EL MOMENTO QUE EL PLATO TOCA LA MESA , JE, JE
PETONETS SUSANNA
HOLA FEDERICA,
ResponEliminaIncantato dalla vostra visita, cosa è veramente buono
Ricetta per fare veloce ... semplice ... e più veloce NYAM NYAM
BESOS CIAO, PETONETS SUSANNA
Prontito me animaré a preparalas yo jajaja. Son originales con el sésamo. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaYA VES QUE SON MUY FACILES DE HACER, HACE MIL AÑOS QUE LA HAGO,...
PUES TAMBIEN HACERLAS EN MINIATURA ( TIPO REPOSTERIA),..Y QUEDAN MUY MONAS
PETONETS SUSANNA
No les he provat mai amb sèsam, las properes les provaré
ResponEliminaPetons
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONES, DONCS QUEDA TORRADET I QUAN LES MOSSEGES FAN CRIC, CRIC, HUMMMM
SEGUR QUE T´AGRADEN
PETONETS SUSANNA