Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 16 d’abril de 2010

FIDEUS A LA CASSOLA AMB LACÓN FUMAT

INGREDIENTS

1 PAQUET DE LACÓN FUMAT
500 GRAMS DE FIDEUS
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1 PEBROT VERMELL
FORMATGE DE CABRA
SUCRE

TALLAR EL LACÓN PETIT I RESERVAR.

BULLIR ELS FIDEUS SEGUIN LES INSTRUCCIONS DEL FABRICANT, ESCÓRRER ( SENSE PASSAR PER SOTA DE L´AIGUA ) I POSAR EN UNA CASSOLA I TOT SEGUIT REGAR AMB UN RAIG D´OLI I REMENAR, QUEDEN DESENGANXATS I LLEUGERS.

FER UN SOFREGIR AMB LA CEBA+ PEBROT+ TOMÀQUET I AFEGIR A LA CASSOLA DELS FIDEUS JUNTAMENT AMB EL LACÓN, POSAR AL FOC , REMENAR I DEIXAR COURE TOT JUNT UNS 15 MINUTS FINS QUE PERDI TOTA LA HUMITAT.

SERVIR AMB UNA RODANXA DE FORMATGE DE CABRA ENSUCRADA I CREMADA

BON PROFIT


11 comentaris:

  1. Quina bona barreja el lacón fumat i el formatge de cabra, boníssim Susanna.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Un plato delicioso y las chuletitas de arriba también.
    Mil besotes y feliz finde!!

    ResponElimina
  3. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    CON LA PASTA SE PUEDEN HACER MIL RECETAS, Y GUSTA A TODO EL MUNDO , VERDAD ?

    LAS CHULETITAS ASÍ QUEDAN DIVINAS Y SANAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA ANNA, GUAPA TU

    ET CONVIDO A QUE PROVIS LA RECEPTA QUEDEN DE BONNNNS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Uy, qué platito de fideos más mono. Y con ese lacón ahumado... ummmmmmm. Tiene que tener un aroma delicioso.
    Un besoteeeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  6. HOLA LAURA, GUAPA TU

    PUES SI QUEDA MUY RICO,...SABES EN CASA NUNCA SABEN QUE COMERÁN, Y CUANDO LLEGAN...DERECHOS A LA COCINA Y A DESTAPAR OLLAS PARA PONER LA NARIZ DENTRO, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Que rico se ve el plato de fideos.. mmm, se me antoja :)
    besitos
    Gaby

    ResponElimina
  8. HOLA GABRIELA,...GUAPA TU

    SABEN DIVINOS, Y FACILES
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Paréceme unha boa mistura. Bouno a probar. Saudos

    ResponElimina
  10. HOLA SR. PEPE,

    Agradecementos para a súa visita, e nós gústanos Miña receita Encanto,
    A verdade é que son moi ricos algúns Noodle,

    Ata pronto, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. Això he fet io huy per a dinar. ¡¡Boníssims m'han eixit!! Moltes gràcies per tenir el meu bloc com un dels vostres preferits. Quina il.lusió que m'ha fet! Besets.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...