Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 4 d’abril de 2010

Calamars a la romana



















 Ingredients
Anelles de calamar grosses
Llimona
Farina
Llevat químic tipus "Royal"
Ous
Oli de gira.sol per fregir
Oli d´oliva
Sal

Preparació
Posarem les anelles de calamar en un recipient amb una mica d´oli d´oliva i suc de llimona, deixar macerar uns 30 minuts.

Tamisar la farina i el llevat, passarem les anelles de calamar per la farina, espolsar i tot seguit per ou batut lleugerament salar, fregir amb oli de gira.sol.

Escórrer sobre una reixeta i servir acompanyades de talls de llimona.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. susanna, els calamars són una de les mégues debilitats si yó fóra japonés ens menjaria fins crús...bonissíms els que has preparat......salutaçións paco

    ResponElimina
  2. Yo quieroooo... que rico!!! vas a ser la culpable de algun que otro kilito de mas jajajaja
    Como malcrias a los tuyos... Besos hermosa.

    ResponElimina
  3. HOLA SR. PACO, BONA NIT,
    CARAI JO QUE HEM PENSAVA QUE ESTAVA SOLA, JE,JE

    CELEBRO QUE LI AGRADIN ELS MEUS CALAMARS, AIXÍ QUEDEN MOLT BONS
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE LO TENGO MUY MUCHO MIMADOS A TODOS, COCINO POR AMOR,.JE,JE, Y ESTO SE NOTA, AMO COCINAR DESDE SIEMPRE,..CELEBREO QUE TE GUSTE MI RECETA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Susanna guapa, passam uns quants encara que siguin virtuals, m' encantan sobre tot quan son acabats de pescar, res a veure amb els que es compren o es prenen a alguns bars i son congelats amb sabor a "fritangas".
    Petons.

    ResponElimina
  6. probare esta manera tuya de hacerlos, macerandolos primero
    graçies

    ResponElimina
  7. HOLA LA MAMI, GUAPA TU
    YA ME CONTARÁS, MINIMO 1/2 HORA , QUEDAN SUPER TIERNOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA ANNA, GUAPA TU

    TENS TOTA LA RAÓ, A MI CONGELATS NO M´AGRADEN GENS, A MÉS LA PASTA QUE PORTEN ES MOLT EMPALAGOSA,...COM FET A CASA RES,..A MÉS JA VEUS, ES PREPAREN EN UN PLIS PLAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Hola Susanna, fa tems que no en menjo aixi, oh quina pinta tenen...pasaman uns cuans, je,je.
    Petons,
    Joan

    ResponElimina
  10. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
    DONS JA SAPS, A COMPRAR CALAMARS FALTA TEMPS,..JE,JE
    EL QUASI MES IMPORTANT ES EL QUE ELS DEIXIS MACERAR AMB L´OLI I LA LLIMONA, QUEDEN DE TOUS,...HUMM
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...