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dijous, 29 d’abril de 2010

Pollastre arrebossat amb sèsam



Ingredients
Pit de pollastre tallat en filets
Sal
Pebre
Pa ratllat
Un ou batut
Sèsam
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Barrejar el pa ratllat i el sèsam.

Condimentar els filets amb sal i pebre al gust, passar els talls per ou batut i desprès pel pa ratllat, fregir amb abundant oli calent i recórrer sobre una reixeta.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 

12 comentaris:

  1. Tiene que quedar con un sabor especial con el sésamo. Una idea original.
    Saludos

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  2. Un plato muy sencillo,pero no pr eso menos rico.
    Y rebozado con sésamo tiene un toque genial.
    Petonets.

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  3. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    CON EL SÉSAMO QUEDA MUY RICO,..

    TE HE DEJADO UNOS COMENTARIOS EN TU COCINA....

    A LAS PALMERAS TAMBIEN LES PONGO SÉSAMO,...QUEDAN AÚN MAS RICAS, PUES SI LE AÑADES EL TOSTADITO DE LAS SEMILLITAS...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

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  4. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    RAPIDO, DELICIOSO,..A TODO EL MUNDO LE GUSTA

    PETONETS SUSANNA

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  5. Avui hem sopat pollastre arrebossat, però sense sèsam.
    Petons.

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  6. Magnifico!!! Tomo nota y la próxima vez lo haré tal cual lo has preparado.
    Petonets.Y que tengas muy buen fin de semana.

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  7. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    EN CASA ES COMO MAS LES GUSTA, PUES EL SÉSAMO QUEDA CRUJIENTE Y MUY SABROSO

    MIL PETONETS , Y FELIZ FIN DE SEMANA TAMBIEN PARA TI

    SUSANNA

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  8. HOLA ANNA, GUAPA TU

    I QUE BO QUE ESTÀ ARREBOSSAT VERITAT ?, QUEDA TANT TENDRE...LA PROPERA PROVA DE POSAR-HI SÈSAM,
    QUEDA MÉS BO ENCARE DONCS AL QUEDAR TORRADET FA CRI CRI, HUMMMM

    MIL PETONETS SUSANNA

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  9. Hola Susanna, cuando vuelva a hacer palmeras le pondré sésamo, seguro que le dan un toque especial. Gracias por el consejo.
    Un abrazo.

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  10. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    EL SÉSAMO LE DA UN TOQUE DELICIOSO Y CRUJIENTE, SEGURO QUE TE GUSTA

    PETONETS SUSANNA

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  11. me encantan todas las recetas que has colgado estos días. Estás hecha una curranta ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

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  12. HOLA PAULA, GUAPA TU

    JE, JE, CELEBRO QUE TE GUSTEN...

    MIL PETONETS SUSANNA

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Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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