Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 17 d’abril de 2010

Cigrons estofats amb ou ferrat


Ingredients
Cigrons bullits
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Sal
Pebre
Ous
Oli d´oliva

Preparació

Fer un bon sofregit amb ceba i pebrots, quan ja estigui quasi fet afegir el tomàquet fregit.

Posarem en una cassola el cigrons que ja tenim bullits i els fregirem una mica amb oli d´oliva, després i afegirem el sofregit que tenim preparat, condimentar amb sal, pebre i un vas d´aigua, remenar i deixar reduir.

Mentre preparem el ous ferrats

Muntar el plat amb una base de cigrons amb salsa i a sobre li posarem els ous.

Servir calents, bon profit..

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

18 comentaris:

  1. Aquest plat m'n el deixo per demà al migdia, té que està molt bó, però a aquesta hora es una mica fort. A més el ou amb puntilla, hummmmm.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Modo di tempo Interessante condensato introdurre le Uova, brava

    ResponElimina
  3. Que rico,me recuerda la cocina de la yaya, muy buena y de capricho.
    Me encanta el plato.
    Un saludo

    ResponElimina
  4. Estos garbancitos con esos huevitos...ummmm una delicia de toda la vida. Ñam ñam...
    Besitos Susana.

    ResponElimina
  5. Pero que rico!!! una combinación perfecta.
    Saludos cris

    ResponElimina
  6. HOLA CRISMAS, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, ES SENCILLA PERO DELICIOSA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    RECETA SENCILLA, RAPIDA, SANA ,,...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    COCINA DE SIEMPRE, ESTA ES LA QUE GUSTA EN CASA, SIN DEMASIADA SOFISTICACIÓN...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA BARBARA

    La combinazione con uovo fritto è molto buono, e anche
    CAN è un piatto in nessun tempo, in particolare
    Fratello di lavoro in-law fuori casa

    PETONETS SUSANNA

    BESOS

    ResponElimina
  10. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS JO M´HE PASSAT TOT EL DISSABTE A LA CUINA, PREPERÀN, EL DINAR, EL SOPAR, EL DINAR DE DEMÀ, NETEJÀN PEIX, CONGELAN PEIX...PER MOLT BE, A MI M´AGRADA TOT AIXÒ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. Siempre comí los garbanzos en guiso... es la primera vez que los veo hacer de esta forma, y me parece una unión muy rica, sobre todo ese huevito frito... queda espectacular...

    Besitos hermosa...

    ResponElimina
  12. muy buena receta rápida y fácil!!! y sobre todo ...buenisima!!Me gusta tu blog,me he echo seguidora para no perderme ninguna recetilla tuya.Besitos.

    ResponElimina
  13. Hola, acabo de conocer tu blog y tus recetas me encantan. Creo que voy a aprender mucho de tí. Muchas gracias.
    Un saludo.

    ResponElimina
  14. HOLA ADRIAN, GUAPO TU

    BUENOS DIAS, Y GRACIAS POR TU VISITA, CELEBRO QUE TE GUSTEN MIS RECETAS, YA VES QUE SON RICAS, FACILES Y NO DEMASIADO CARAS,...ENCANTADA DE PODER COMPARTIRLAS CONTIGO


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA cocinandoconmycook GUAPA TU

    TODAS MIS RECETAS SON FACILES POR ESTO NO TE PREOCUPES, JE,JE, CELEBRO QUE TE GUSTEN

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDA UN PLATO RICO Y COMPLETO,
    LO ACOMPAÑO CON UNA ENSALADITA DE LECHUGA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. Che bel piatto complimenti !
    Rossella

    ResponElimina
  18. HOLA ROSELLA,
    sano e veloce, amo la mia famiglia
    Mangiare

    CHIAO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...