Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 3 d’abril de 2010

BLAT TENDRE AMB LLAGOSTINS I MUSCLOS


INGREDIENTS

BLAT TENDRE 
OLI D´OLIVA
SAL PEBRE

LLAGOSTINS
1 LLAUNA DE MUSCLOS AMB SALSA


BULLIR EL BLAT AMB AIGUA I UNA MICA DE SAL +PEBRE , 20 MINUTS ( ENCARE QUE EL PAQUET EN DIU 10 MINUTS I QUEDA CRU), ESCORRE I RESERVAR.

AGAFAR ELS LLAGOSTINS TREURE ELS CAPS , LES CLOSQUES I DEIXAR NOMES LES CUES, PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI D´OLIVA UNS 2 MINUTS, TREURE I RESERVAR.

AMB EL MATEIX OLI DE COURE ELS LLAGOSTINS I PASSAREM UNS 5 MINUTS EL BLAT QUE TENIM RESERVAT, I TREURE DEL FOC.

MUNTAR EL PLAT AMB EL BLAT BULLIT, ( SI ES AMB UN MOTLLO, QUEDA MES MACO), I DECORAR AMB ELS LLAGOSTINS , ELS MUSCLOS I LA SALSA DE LA LLAUNA.

UN PLAT RÀPID, VISTÓS I BO, BON PROFIT


( ELS CAPS I LES CLOSQUES LES PODEM CONGELAR I RESERVAR PER UN ALTRE PLAT, PER FER UN FUMET DE PEIX , PER EXEMPLE )

14 comentaris:

  1. El meu blog es diu Llevant i fa uns mesos que vaig editar un plat semblant,una amanida de bulgur o blat tendre amb gambes.Quedan molt bé i s'hi poden barrejar amb molts ingredients.Aquesta recepta me l'apunto Salutacions.
    Catalina

    ResponElimina
  2. boníssim, molt bona combinació!! Petonets!!

    ResponElimina
  3. Ja no tinc cap dubte he de comprar el blat tendre i tastar-ho; amb aquesta pinta no puc quedarme amb les ganes de fer-ho.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  4. Uiii, que fácil i que bonico queda, i segur deu ser molt bó, ara que escomensa el bon temps apeteix cosees aixi.
    Te la prenc, un beset.
    Xiela

    ResponElimina
  5. No he comido trigo nunca, es más nunca lo he visto en las estanterías, me fijaré la próxima vez.

    No se si me gustará, aunque viendo tu plato es posible.

    besitos

    ResponElimina
  6. HOLA COCINICA, GUAPA TU

    SEGURO QUE SI QUE TE GUSTA, ES PARECIDO AL ARROZ, PERO IGUAL ES MÁS FINO, ESTÁ DELICIOSO, PUEDES PREPARAR UN MONTÓN DE RECETAS ( COMO EL ARROZ)

    PETONETS I BONA NIT - SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA XIELA, GUAPA TU

    ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI, I DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA, JA VEUS QU´ES MOLT FÀCIL, I A MÉS ESTÀ MOLT BONA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DE VERITAT QUE ESTÀ MOLT BO BONISSIM, ET RECORDA UNA MICA A L´ARRÒS, PERÒ AMB UNA TEXTURA UNA MIQUETA DIFERENT,...A MÉS EL POT CUINAR COM ET VINGI DE GUST, ( COM SI FOS ARRÒS )

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA MARIA, GUAPA TU

    ESTIC CONTENTA QUE T´AGRADI, TU PROVA-LA I JA VEURÀS,

    ( COM ES DIU EL TEU LLORITO TAN MACO ?? )
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA CATALINA, GUAPA TU

    ESTIC CONTENTA PER LA TEVA VISITA, GRÀCIES PER SER AQUI.

    ES VERITAT, EL BLAT TENDRE ESTÀ MOLT BO, I ES UNA PENA QUE NI HA MOLTA GEN QUE NO EL CONEIX PAS, A VEURE SI ENTRE LES DUES FEM UNA CAMPANYA PER DONAR A CONEIXER UN PRODUCTE TANT BO I TANT SA, VAL ?, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. Susanna, qué rico platito. No he hecho nunca el trigo de esta manera. Y dices que la marca Nomen la tiene?. Pues tengo que probar... Y la combinación con los mejillones y langostinos me gusta mucho.
    Un besoteeeeeeeee

    ResponElimina
  12. HOLA LAURA, GUAPA TU

    LA MEJOR ES LA MARCA NOMEN, Y SOLO LO ENCUENTRO EN CAPRABO I MARKRO , ..ESTÁ MUY RICO, YO CADA SEMANA TENGO QUE HACER , SI NO ME RECLAMAN, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Estupenda receta para el trigo! además de sencilla y rápida, quedas muy bien con ella.
    Un beso.

    ResponElimina
  14. HOLA EMPAR, GUAPA TU

    NO SE SI CONOCES EL TRIGO TIERNO, ES DELICIOSO, SALUDABLE, QUEDA ESTUPENDO COMO PLATO FUERTE, COMO COMPLEMENTO, Y LO MEJOR LO PREPARAS EN UN PLIS PLAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...