Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 13 d’abril de 2010

Pastís de nata i taronja



Ingredients
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre pols
6 fulles de gelatina neutra
Suc de taronja natural
Taronja confitada
Colorant alimentari de color taronja ( o vermell i groc i fem el color nosaltres )

Preparació
Reservem un got amb uns dos dits de la nata per muntar.

Posar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda uns mínim de 5 minuts.

Mentre batre la resta de nata amb el sucre i unes gotes de colorant ( que li te que donar un color taronja a la nata ) fins que comenci a agafar cos.

Escalfar un instant en el microones el got amb els dos dits de nata que tenim reservada i tot seguit i afegirem les fulles de gelatina que tenim hidratades ben escorregudes, remenar fins que ens quedin desfetes dins la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar, i tot seguit o afegirem a la nata que tenim semi muntada, batre una mica més fins que torni a agafar textura de crema espesa i reservar.

Posar el suc de taronja en un bol i anirem passant els melindros d´un en un ( només han de quedar una mica molls ) i els anirem col.locan en una safata de presentació amb les parets una mica altes ( queda molt maco amb una de vidre ).

1.- Posarem una capa de melindros remullats
2.- Una capa de nata muntada.
3.- Sobre la nata muntada i posarem uns petits trossos de taronja confitada.
4.- Repetirem la mateixa operació tants cop com ens vingui de gust per acabar amb una capa de nata

Amb la nata restant i una màniga pastissera farem unes senefes per sobre i decorem amb trossos de taronja confitada.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



20 comentaris:

  1. El Sr Paco devia quedar ben content! té un aspecte fresc i molt vistós!a reveure Susanna!mercè-DC

    ResponElimina
  2. HOLA MERCÉ, GUAPA TU

    ELL ENCARE NO O SAP, EL 14 ES DEMÁ, PERÒ JO LA HE POSSAT ARE, DONCS DEMÀ PER MATÍ TING MOLTA FEINA AMB TOT AIXÒ DELS IVES, IRPF, I TOTA AQUESTA "MANDANGA" I NO TINDRÉ TEMPS...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. che que bo ¡¡¡¡
    que buenisssssima pinta¡¡¡

    ResponElimina
  4. Hola Susanna, quina sorpresa tindrà el Sr. Paco quan la vegi. Ets única i t' ha quedat genial.
    Quan jo fagi 65 anys vull una, jejeje. Felicitats pel Sr. Paco.
    Petons.

    ResponElimina
  5. contento quedaría juer... menudo postre.
    Felicidades y buen día

    ResponElimina
  6. estimada susanna, muchas gracias por acordarte de mis primeros 65 años de mi vida, y también por dedicarme éste espléndido pastis, yá lo he probado y está riquisimo, el próximo domingo fesrejaré mi cumple con la familia, y haré un arrosset que es díu del señoret, aquest arrós nó és el que te tingui que dedicar amb tú, el que faré per a tu es totalment nóu per a mi, peró vorás que te agradará próu......molt grat per tot susanna...........salutaçións paco

    ResponElimina
  7. Ohh! quina pinta! quina delicia! molt original, t'ha quedat de luxe!!

    ResponElimina
  8. HOLA SR. PACO,

    DONSC LO DIT QUE PER MOLTS ANYS PODEM COMPARTIR
    MIL RECEPTES DE CUINA..

    65 MIL.LIONS DE PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA JUDITH, GUAPA TU

    ES MOLT FACIL DE FER, I COM MOLT BE DIUS ESTÀ DELICIÒS,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA CURRA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE ESTÁ DIVINO, Y SUPER FACIL DE HACER

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA ANNA, GUAPA TU

    MOLT BO I MOLT FI, ..PER CERT A TU ET FALTA MENYS PER PROVAR-NE UN...VAL ? A PARTIR DE MAIG, ENCARE NO HI HAN...AVIAT... ( PELS VOLS DE SANT ISIDRE )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA LA MAMI , GUAPA TU

    AQUESTA RECEPTA QUEDA MOLT BONA, I A M´`ES LA TARONJA ES CONFITADA MEVA, JA POSARÈ LA FORMULA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Se ve delicosa y refrescanta!!
    Muy buena.
    Besotes.

    ResponElimina
  14. se ve tan jugosa y frequita , Cómo apetece !! Muy buena receta como todas las que haces .

    Bicos soleados desde Galicia

    ResponElimina
  15. HOLA COCIÑA POÉTICA, QUE TAL ?

    LA VERDAD ES QUE ESTÁ TAN RICO COMO DEMUESTRA, Y SUPER FACIL DE HACER

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA AMANDA GUAPA TU

    TE LO RECOMIENDO, QUEDA DIVINO, TIENE BUENA PRESENCIA , Y HECHO EN CASA


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA GEMMA G...?, GUAPA TU

    DONCS SI ET LA GEMMA QUI PENSO, JE,JE, EL PROVARÀS QUAN TU VOLGIS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. Si, si, sóc jo!!! Hem de trobar un dia per veure hofmans i tasto alguna delicia teva!

    ResponElimina
  19. HOLA GEMMA , GUAPA TU

    DONCS MIRA, ET DEIXO QUE TU MATEIXA ESTRIIS QUIN MENÚ VOLS, I JO T´EL CUINO, AMB POSTRE I TOT, O TENS FACIL, NOMÈS TENS QUE MIRAR EL REPERTORI, I DESPRÈS ESCOL.LIR EL DIA,

    MIL PETONETS PETITONA MEVA, SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...