TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 19 d’abril del 2010

Calamars farcits de botifarra de pagès




UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......

Ingredients
Calamars sencers ( que siguin més o menys de la mateixa mida )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Dues fulles de llorer
Botifarra crua de pagès
Un raig de vermut blanc sec
Avellanes torrades
Alls i julivert

* Per acompanyar Arròs bullit
* Al donar la volta als calamars no fa falta posar escuradents, ja es tanquen sols.
 
Preparació
Netejar els calamars i sense treure les aletes donar la volta ( com si fos un mitjó) , si son petits ens valdrà amb un dit, si son grossos jo o faig amb una cullera de fusta, fer amb precaució que no es trenquin )

Farem un sofregit amb la ceba tallada petita, quan estigui ben cuita i afegim la tomàquet i reservar.

Ara sofregirem la carn de la botifarra esmicolada, quan comenci a agafar color i afegirem les potes dels calamars, donar unes voltetes i tot seguit afegirem unes cullerades del sofregit que tenim reservat.

Omplir els calamars amb aquest farcit, jo o faig amb una màniga pastissera i va molt be.

 Els posarem en una cassola que ja tindrà unes gotes d´oli d´oliva calent, els i donarem unes voltetes perquè agafin color, seguidament i posarem la resta dels sofregit que tenim reservat, el llorer, una picada amb les avellanes uns alls i una mica de julivert, un raig de vermut blanc sec, els cobrirem al aigua, condimentar amb sal i pebre al gust, i a foc baix deixarem que el suc es redueixi.

Servir acompanyats d´un arròs bullit i bona companya

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

 







35 comentaris:

  1. Un plato con fundamento,rico y fácil, como a mi me gustan.
    Gracias por la receta.
    Un beso.

    ResponElimina
  2. Susana aquest calamars tenem una pinteta molt bona, que bons amb botifarra, i la salseta umumum
    patonss maca
    BONA setmana

    ResponElimina
  3. Que manera mas curiosa de rellenar los calamares. Tomo buena nota guapa. Un besazo.

    ResponElimina
  4. Que pinta mas buena tienen y deben de estar riquisimos

    ResponElimina
  5. Y despues de la caballa, menudo platito guapa.
    Me quedo con los dos, ya guardaré uno para mañana.
    Buen día

    ResponElimina
  6. HOLA CURRA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE ESTOS CALAMARCETOS QUEDEN SUPER RICOS Y CON EL ARRÓZ Y LA SALSITA...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Els calamars sempre que els he tastat farcits ha estat de peix, aquests estan de mossegada!m'apunto la recepta.El calamar és de les menges que trobo més gustoses i bones.A REVEURE!

    ResponElimina
  8. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    DONCS SI, AIXÍ TING QUE DIR QUE QUEDEN D´ALLÓ MÈS BONS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Susanna,

    Sí que és me habitual el farciment amb peix i amb les potes i aletes del propi calamar, però així amb carn o amb verdures, o amb diferentes barreges i combinacions, sempre els trobo exquisits.
    Segur que vàreu sucar-hi pa fins que no calgués gairebé ni rentar els plats.
    Manel.

    ResponElimina
  10. HOLA ROSA, GUAPA TU

    PUES SI, "VOLARON" LITERAMENTE...TUVE VISITA EL SABADO NOCHE, Y ESTA FUÉ PARTE DE LA CENA...TODO EL MUNDO QUEDÓ ENCANTADO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA MANEL, GUAPO TU

    A MI PERSONALMENT M´AGRADA EN EL CAS DE ACOMPANYAR-LOS AMB UNES GAMBAS O LLAGOSTINS DE POSAR-LOS SENCERS A LA SALSA COM A COMPANYA DELS CALAMARS,....AMB SAP GREU DE TRITURAR LES GAMBES I POSAR-LES DINS..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA NATI, GUAPA TU

    TE INVITO A QUE PRUEBES LA RECETA, QUEDA DE 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Hola Susanna, aquest es un plat per sucar-hi pa, quina salseta més bona amb avellanes.
    Petons i bona setmana.

    ResponElimina
  14. Me gustan mucho las dos cosas los calamares y la butifarra, así que juntos deben quedar de muerte. Tengo que probarlos.

    Un besito.

    ResponElimina
  15. ¡¡Hola Sussana!!

    En primer lugar darte las gracias por tu dedicatoria, no imaginas cuánta ilusión me he hecho cuando lo he visto. Muchas gracias de veras.

    Esta receta tengo que probarla en casa, nunca los hemos comido así y tienen una pinta buenísima. Nos encantan los calamares y la butiffara. Tomo nota, sobre todo de tu truco de darles la vuelta.

    Moltes gràcies i petons

    ResponElimina
  16. o sigui, que els calamars an volat`, per lo tant al plat está net, val de acord, nó te convidaré a un plat de arrós del senyoret que váij fer air alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jajajajaja, molt bóns els calamars susanna....salutaçións paco

    ResponElimina
  17. Hola Susanna,te mandé un comentario esta mañana,pero algo haría mal jajaja.
    Me encanta esa receta,con fundamento y fácil.
    Me la apunto.
    Besos.

    ResponElimina
  18. Pero que pinta que tienen esos calamares y ese relleno con lo que a mi me gusta,me llevo un par para la cena,un besazo.

    ResponElimina
  19. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    DE MOMENTO NO HA LLEGADO, PERO IGUAL LLEGA, HAY VECES QUE INTERNET HACE COSAS RARAS, YA SABES...

    ES MUY INTERESANTE, FACIL Y QUEDAS MUY BIEN SI TIENES INVITADOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA AYNA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDAN MUY RICOS Y CON EL ACOMPAÑAMIENTO DEL ARROZ, UN 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    AIÍ QUE VA ANAR BE L´ARRÒS DEL SENYORET, DONCS, VINGA...A VEURE SI ENS POSA LA RECEPTA, DONCS EM SEMBLA QUE SOMS MOLTES LES TEVES FANS QUE L´ESTÀN ESPERAN,...

    ELS CALAMARCETS AIXÍ QUEDEN MOLT I MOLT BONS I AMB LA COMPANYA D´UN ARRÒCET PER LA SALSA,...NO EN VA QUEDAR NI UN...EREM 5 PERSONES I EN VAIG FER 20...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    PUES SI, ESTOS SON TUS CALAMARES, JE,JE

    JA VES QUE QUEDAN DE CONYA Y SIN PONER EL PALILLO, EL TRUCO QUE QUE COMO LES DAS LA VUELTA AL PASARLOS POR LA SARTEN SE ENCOGEN Y CIERRAN LA BOCA, ( SABES QUE CON EL PALILLO AL MARGEN DEL ENGORRO DE SACARLO DESPUES SI NO VAN CON CUIDADO PUEDES ESTROPEARLOS.).

    EN FIN
    CELEBRO QUE TE GUSTEN Y ESTO SI...TIENES QUE PROBARLOS...JE,JE ESPERO QUE ME LO CUENTES

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. Hola Susana, calamares rellenos he comido alguna vez, y estos creo que me gustarian mucho por los ingredientes que llevan, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  24. Molt bons, jo els acostumo a farcir amb esbergínia escalivada i beixamel. Així que també hi podría posar una mica de botifarra i encara quedaran millor, oi?

    ResponElimina
  25. HOLA JUAN, GUAPO TU

    SEGURO QUE SI LOS PRUEBAS REPITES, QUEDAN DELICIOSOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    SEGUR QUE ENCARE ESTARIEN MES BONS,..JO SEMPRE DIG QUE SI LA MATERIA PRIMA ES BONA, EL RESULTAT TE QUE SER MILLOR.

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA M.NIEVES, GUAPA TU

    ESPERO Y DESEO QUE EL VIAJE A SANTIAGO HAYA IDO TODO BIEN.

    PUES TE GARANTIZO QUE EL PLATILLO EN CUESTIÓN QUEDA DE CINE 3D

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS ET DIRÈ QUE QUASI ES MÉS BONA AMB AVELLANES QUE AMB AMETLLES, QUEDA DIFERENT..

    A MÉS I TAL COM EXPLICO A LA RECEPTA, ES MILLOR QUE NO QUEDIN ENGRUNADES, I QUAN MENGES VAS TROVÀN ELS TROCETS, CRIC, CRIC, HUMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT, MOLT ,MOLT BONS
    QUAN EN FAIG PER MÉS QU´EN PREPARI NO EN DEIXEN NI UN DE MOSTRA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. Hola Susana,
    Que ricos! Calamares rellenos, me encantan.
    Besicos

    ResponElimina
  31. Molt bona idea aquet mar i muntanya, aprofita’n els calamars per farcir-los de botifarra, provarem
    Petons

    ResponElimina
  32. HOLA SION, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONS, QUAN EN PREPARO EN TING QUE FER UNA TONA,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA MARIA, GUAPA TU

    TE RECOMIENDO QUE LOS PRUEBES, ESTÀN DIVINOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. No els he tastat però estic tan segura que estan boníssims... Ja estic pensant a veure quan els faré a casa.
    Gràcies!

    ResponElimina
  35. HOLA SARA, GUAPA TU

    BENVIGUNDA A LA MEVA CUINA, JE,JE

    DONS SEGUR QUE SI ELS FAS TRIUNFAS I FINS I TOT ET FAN L´ONADA , COM A MÍ, A CASA ELS I ENCANTA, QUAN PREPARO CALAMARS D´AQUETS SEMPRE EN TING QUE FER UN PILÒ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...